Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Τελευταία ευκαιρία
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Serie A – προαναγγελία: Τελευταία ευκαιρία

Serie A - προαναγγελία: Εξάποντο για τη σωτηρία μεταξυ Τζένοα και Λέτσε - Τη Νάπολι παρακολουθούν ολοι οι οιωνει ”Ευρωπαιοι|

Serie A – προαναγγελία: Με 6 αναμετρήσεις συνεχίζεται η 34η αγωνιστική της Serie A. Η Ρόμα υποδέχεται την Ίντερ στο Ολίμπικο, σε ένα παιχνίδι με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι είναι στην 5η θέση και θέλουν να ανοίξουν και πάλι τη διαφορά από την Μίλαν, που έχει ένα βαθμό λιγότερο. Προέρχονται από ένα σερί τριών νικών. Από την άλλη, η Ίντερ βρίσκεται στην 2η θέση και με τη νίκη σήμερα θα μειώσει στους τρεις βαθμούς έστω και με παιχνίδι περισσότερο, από την πρώτη Γιουβέντους.  Η ομάδα του Κόντε έχει δύο νίκες στα τελευταία δύο παιχνίδια και θέλει να πετύχει ακόμα μια.

Η Τζένοα υποδέχεται την Λέτσε σε ένα παιχνίδι do or die. Οι γηπεδούχοι διανύουν μια κακή σεζόν και βρίσκονται στην 17η θέση με ένα βαθμό διαφορά από την Λέτσε και την ζώνη του υποβιβασμού. Στο προηγούμενο παιχνίδι γνώρισαν την βαριά ήττα με 3-0 και πρέπει να αντιδράσουν, αν θέλουν να παραμείνουν στο Καμπιονάτο. Από την άλλη, η Λέτσε βρίσκεται στην 18η θέση, ωστόσο, έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Προέρχονται από την ήττα με την Φιορεντίνα και θα κυνηγήσουν την επιστροφή στα τρίποντα.

Serie A – προαναγγελία: Τα άλλα παιχνίδια

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς, η Πάρμα αντιμετωπίζει την Σαμπντόρια. Η Νάπολι κοντράρεται με την Ουντινέζε στο Σαν Πάολο. Η Φιορεντίνα υποδέχεται την Τορίνο και η Μπρέσια υποδέχεται την Σπαλ. Ολα μάλλον αδιάφορα, αλλά αυτό της Νάπολι να το παρακολουθούν όλες οι ομάδες που θέλουν ευρωπαϊκό εισιτήριο και αυτό αν κριθεί από το αν οι παρτενοπέι μπουν στην εξάδα ή όχι!

Δείτε ακόμη:

Δεν κέρδισε και έπεσε ο Πανιώνιος
Για 90ή φορά στην καριέρα του ξεκινάει πρώτος στο grid
Βολική ισοπαλία για ΑΕΛ και Ξάνθη σε συνάρτηση με το “Χ” Πανιωνίου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις