Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: Πεντάρα η Μίλαν
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Πεντάρα η Μίλαν

Serie A - αγωνιστικό: Πέρασε 6η η Μίλαν! - Ισοπαλία 1-1 με Βερόνα η Αταλάντα - Αδιάφορη ισοπαλία και στο Κάλιαρ - Σασουολο (1-1)

Serie A – αγωνιστικό: Σπουδαία νίκη πέτυχε η Μίλαν. Οι «ροσονέρι» υποδέχτηκαν την Μπολόνια και την διέσυραν με 5-1. Με το αποτέλεσμα αυτό, προσπέρασαν την Νάπολι και ανέβηκαν στην 6η θέση, που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Μίλαν που είναι αήττητη μετά την επανέναρξη, έδειξε από νωρίς τι θα ακολουθούσε, αφού άνοιξε το σκορ στο 10’, με τον Σάλεμακερς. Ο Τσαλχάνογλου διπλασίασε την διαφορά των τερμάτων στο 24’. Το μόνο που κατάφερε η Μπολόνια ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 44’ με τον Τομιγιάσου. Το β μέρος ήταν ένας μονόλογος των γηπεδούχων, αφού στο 49’ ο Μπενασέρ σημείωσε το 3-1. Στο 57’ ο Ρέμπιτς διεύρυνε την διαφορά, κάνοντας το 4-1. Ενώ, το τελικό σκορ δημιούργησε ο Καλάμπρια στο 92’.

Ισόπαλες στο 1-1 έμειναν Βερόνα και Αταλάντα. Οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην 9η θέση με 11 βαθμούς διαφορά από τις θέσεις, που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ. Ενώ, οι «Μπεργκαμίστι» παρέμειναν στην 3η θέση σε ισοβαθμία με την Ίντερ, που έχει παιχνίδι λιγότερο. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε ήρεμα με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές και να προσπαθούν να βρουν ρυθμό.

Serie A – αγωνιστικό: Αμεσως στο β’ μέρος η ισοφάριση

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου η Αταλάντα άνοιξε το σκορ με τον Ζαπάτα στο 50’ και εννιά λεπτά αργότερα η Βερόνα ισοφάρισε με τον Πεσίνα. Μετά το γκολ της ισοφάρισης το παιχνίδι συνέχισε να είναι αμφίρροπο, ωστόσο, δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες μοιραστήκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Κάλιαρι αντιμετώπισε την Σασσουόλο σε ένα παιχνίδι, που έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1 (Καπούτο 12’, Πέντρο 63’).

Δείτε ακόμη:

Ο Καρέρα ζητάει δύο νίκες από τους παίκτες του, σε πρωτάθλημα και κύπελλο
Η Γουέστ Χαμ 3-1 τη Γουότφορντ, μόνο αν αυτοκτονήσει πέφτει
Σε δημόσια διαβούλευση η “νέα Τούμπα” Δευτέρα ή Τρίτη!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις