Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Εξάποντο παραμονής!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Εξάποντο παραμονής!

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Ο νικητής σώζεται, ο χαμένος μπλέκει άσχημα στη μάχη των ισόβαθμων Γουέστ Χαμ και Γουότφορντ!

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Γουότφορντ σε ένα παιχνίδι που οι δυο ομάδες καίγονται για τη νίκη. Τα «σφυριά» διανύουν μια κακή σεζόν και βρίσκονται στην 16η θέση, σε ισοβαθμία με τους φιλοξενούμενους. Υπερτερούν στην διαφορά γκολ και έχουν τρεις βαθμούς διαφορά από τις τελευταίες θέσεις. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μια μεγάλη νίκη και θέλουν να χτίσουν ένα νικηφόρο σερί, που θα τους απομακρύνει από την ζώνη του υποβιβασμού και αυξήσει της ελπίδες παραμονής τους.

Από την άλλη η Γουότφορντ διανύει μια κακή σεζόν και θέλει να αντιδράσει. Μετά την επανέναρξη δεν έχουν βρει τα πατήματα τους και έχουν δύο νίκες, τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Απόψε, θα είναι δύσκολο εμπόδιο για την Γουέστ Χαμ και θα κυνηγήσει τη νίκη που θα την φέρει στο +6 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Μόουζες για Νομπλ

Ο προπονητής των Λονδρέζων, Ντέιβιντ Μόγες, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αρχηγό της Γουέστ Χαμ. Ο Νόμπλ είναι έτοιμος να συμπληρώσει 500 συμμετοχές με την ομάδα της καρδιάς του. Ο αρχηγός των «σφυριών» έκανε το ντεμπούτο το 2004 σε ηλικία 17 ετών. Ο Άγγλος προπονητής δήλωσε πως είναι κάτι σπάνιο για το σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Ο Μόγες δήλωσε: «Στις μέρες μας, είναι το πιο δύσκολο πράγμα για έναν παίκτη, να περάσει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα σε ένα κλαμπ. Έδειξε τεράστια αφοσίωση σε αυτό το κλαμπ. Είναι ο αρχηγός μας, ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς και η Γουέστ Χαμ είναι τυχερή που έχει έναν τόσο καλό παίκτη κι έναν τόσο καλό άνθρωπο και χαρακτήρα στο κλαμπ».

Δείτε ακόμη:

Ο νέος τυχερός τροχός POWERSPIN γυρίζει στα καταστήματα του ΟΠΑΠ
O Άλεξ Αντετοκούνμπο στην οικογένεια των ΟΠΑΠ Champions
Η Ρεάλ Μαδρίτης πρωταθλήτρια Ισπανίας για 34η φορά!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις