Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Συνάντηση Δένδια – Πάιατ: Στο επίκεντρο της συζήτησης η Αγία Σοφία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Δένδια – Πάιατ: Στο επίκεντρο της συζήτησης η Αγία Σοφία

Συνάντηση Δένδια - Πάιατ: Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν o Στρατηγικός Διάλογος Ελλάδας-ΗΠΑ και οι περιφερειακές εξελίξεις και το ζήτημα της Αγίας Σοφίας.

Συνάντηση Δένδια – Πάιατ:  Συνάντηση με τον Αμερικανό πρέσβη Τζέφρι Πάιατ πραγματοποίησε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν o Στρατηγικός Διάλογος Ελλάδας-ΗΠΑ και οι περιφερειακές εξελίξεις και το ζήτημα της Αγίας Σοφίας, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών. Ανάρτηση για τη συνάντηση έκανε ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, επισημαίνοντας την σημασία των θεμάτων που τέθηκαν στο τραπέζι των συζητήσεων.

Από την μεριά του ο Τζέφρι Πάιατ με ανάρτησή του σταο twitter είπε είχαμε μια «σημαντική συζήτηση με τον υπουργό Νίκο Δένδια σχετικά με τους κοινούς στόχους μας για την περιφερειακή σταθερότητα, τα κοινά μας συμφέροντα στα Δυτικά Βαλκάνια και τον προγραμματισμό για τον επόμενο Στρατηγικό Διάλογο ΗΠΑ-Ελλάδας» και συνέχισε «Επίσης επαναλάβαμε τη βαθιά απογοήτευσή μας με την απόφαση της Τουρκίας για την Αγία Σοφία».

https://twitter.com/GreeceMFA/status/1283354494676406272?s=20

Δείτε ακόμη

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Μέρκελ
Προκόπης Παυλόπουλος: Κάτι άλλαξε στη σελίδα μετά την αποκάλυψη για το presidensy.gr
Χρυσοχοΐδης: Από τότε που γίναμε κυβέρνηση, επιχειρούν να καλλιεργήσουν την εντύπωση ότι υπάρχει όργιο αστυνομικής καταστολής

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις