Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Στικούδη σκουπίδια: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια καθαρίζει τη γειτονιά της
LIFESTYLE

Κατερίνα Στικούδη σκουπίδια: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια καθαρίζει τη γειτονιά της

Κατερίνα Στικούδη σκουπίδια: Το δικό της μήνυμα μέσω του διαδικτύου έστειλε η παρουσιάστρια του My Style Rocks, Κατερίνα Στικούδη η οποία αποφάσισε το πρωί της Τετάρτης να μαζέψει τα σκουπίδια από τη γειτονιά της.

Κατερίνα Στικούδη σκουπίδια: H Κατερίνα Στικούδη έβαλε τα αθλητικά της, φόρεσε γάντια και μάσκα και προχώρησε σε μια πολύ ιδιαίτερη κίνηση, το πρωί της Τετάρτης λοιπόν, πήγε να μαζέψει τα σκουπίδια στη γειτονιά της και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους. Η παρουσιάστρια του My Style Rocks, ως λάτρης του διαδικτύου έστειλε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το δικό της κοινωνικό μήνυμα: «Καλημέρα! Νιώσε λίγο και φρόντισε όχι μόνο τον τόπο που μένεις αλλά και του άλλου κι ας μην είναι η δίκη σου γειτονιά, κι ας είσαι περαστικός… δεν σου ανήκει, σε φιλοξενεί!»

Από κει και πέρα να αναφέρουμε ότι πρόσφατα κοινοποίησε στο λογαριασμό της στα social media ένα απόσπασμα από το νέο της Video Clip και είναι πιο σέξι από ποτέ. Η όμορφη τραγουδίστρια εμφανίζεται στο βίντεο με ένα καυτό μπικίνι, στο οποίο αφήνει ακάλυπτο όλο της το κορμί και φυσικά κλέβει τις εντυπώσεις με τις άψογες αναλογίες και την αισθησιακή της εμφάνιση.

https://www.instagram.com/p/CCqJfKegJck/?utm_source=ig_embed

Δείτε ακόμη

Ελευθερία Ελευθερίου: Άναψε φωτιές με το μικροσκοπικό της μπικίνι (pics & vid)
“Πόλεμος” Ελεονώρας Μελέτη – Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Alpha
Επέτειος γάμου για Κελεκίδου, Κουρκούλη – 16 χρόνια μαζί (pic)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις