Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κέλλυ Κελεκίδου ίνσταγκραμ: Επέτειο γάμου έχει η γνωστή τραγουδίστρια
LIFESTYLE

Κέλλυ Κελεκίδου ίνσταγκραμ: Επέτειο γάμου έχει η γνωστή τραγουδίστρια

Κέλλυ Κελεκίδου ίνσταγκραμ: Σήμερα, με αφορμή την επέτειο των 11χρόνων του γάμου τους η γνωστή τραγουδίστρια αναπόλησε την πρώτη της συνάντηση με τον σύζυγό της.

Κέλλυ Κελεκίδου ίνσταγκραμ: Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και σήμερα έχουν επέτειο γάμου. Το ζευγάρι κλείνει 11 χρόνια παντρεμένο. Ήταν 14 Ιουλίου του 2009, όταν το ερωτευμένο ζευγάρι ένωσε τις ζωές του με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Βούλας, ένα μήνα πριν από τη γέννηση του γιου τους με κουμπάρους την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Πουνέντη. Μπορεί να ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά το 2009, ωστόσο, η πρώτη συνάντησή έγινε το 2004.

Με αφορμή την επέτειο γάμου τους η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία που έβγαλαν τότε, θέλοντας να τιμήσει την ιδιαίτερη αυτή μέρα. «Απ’αυτήν την συνάντηση ξεκίνησαν όλα!!! Η πρώτη μας φωτογραφία…. η πρώτη μας γνωριμία… η πρώτη μας αγκαλιά πριν από 16 χρόνια !!! 14-07-2009. Χρόνια μας πολλά! #myoneandonly #weddinganniversary #marriage», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τη συνόδευε.

https://www.instagram.com/p/CCn4QDxhTfI/?utm_source=ig_embed

Δείτε ακόμη

Η ανάρτηση της Μιμής Ντενίση για την Αγιά Σοφιά – Σχολίασε ο Μπουράκ Χακί, του απάντησε
Πρωί με τον Μάνεση η Ελεονώρα – Στο πλευρό τους δημοσιογράφος της Ελένης (vid)
Άσπα Τσίνα: “Ο καρκίνος με βοήθησε να μην φοβάμαι”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις