Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μελέτη – Μάνεσης: Δημοσιογράφος της Μενεγάκη στην πρωινή εκπομπή
LIFESTYLE

Μελέτη – Μάνεσης: Δημοσιογράφος της Μενεγάκη στην πρωινή εκπομπή

Μελέτη - Μάνεσης: Η νέα πρωινή εκπομπή θα έχει ενημερωτικό χαρακτήρα με μικρές δόσεις ψυχαγωγίας.

Μελέτη – Μάνεσης: Καιρό τώρα ακούγονται διάφορες φήμες που θέλουν την Ελεονώρα Μελέτη να κάνει πρωινή εκπομπή στον Alpha την επόμενη σεζόν. Το πρωί της Κυριακής 12 Ιουλίου, λοιπόν, η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη του Νίκου Μάνεση και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για την νέα εκπομπή που ετοιμάζει. Η παρουσιάστρια, όπως ανακοινώθηκε, θα βρεθεί στην πρωινή ζώνη 11:00 – 13:00 στο καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού, ενώ αρχισυντάκτη θα έχει τον Νίκο Μάνεση.

«Λοιπόν, 11 με 1, Ελεονώρα Μελέτη. Το ξεκαθαρίζουμε, το κλειδώνουμε! Εμείς, λοιπόν, τώρα τι κάνουμε με εντολές της σεβαστής διοίκησης; Αποφασίστηκε να ενοποιηθεί η ζώνη. Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή. Κρατάμε δηλαδή ουσιαστικά σαν δομή αυτό που κάνουμε το Σαββατοκύριακο αλλά, επειδή οι καθημερινές έχουν άλλες ανάγκες, το τερματίζουμε. Υπάρχει ήδη έτοιμη μια εκπομπή που την έχουμε σχεδιάσει μαζί με την Ελεονώρα» υπογράμμισε ο Νίκος Μάνεσης. «Δεν περίμενα ότι θα συνεργαζόμασταν, αλλά στην τηλεόραση ποτέ δεν πρέπει να λες όχι» επισήμανε, με τη σειρά της, η Ελεονώρα Μελέτη στον Νίκο Μάνεση. «Όταν μου ανακοινώθηκε η συνεργασία μας δεν μπορούσα να κρύψω την χαρά μου».

Μελέτη – Μάνεσης: Μαζί τους δημοσιογράφος της Μενεγάκη

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση, αποκαλύφθηκε το πρώτο πρόσωπο που θα πλαισιώσει την Ελεονώρα Μελέτη ενισχύοντας τον δημοσιογραφικό χαρακτήρα της νέας εκπομπής. Ένα πρόσωπο που τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη. Ο λόγος για τον δημοσιογράφο Τάσο Τεργιάκη, ανέβασε μια selfie με την Mελέτη ανακοινώνοντας ότι η νέα εκπομπή ξεκινά τον Σεπτέμβριο. Τη φωτογραφία αναδημοσίευσε και η Ελεονώρα Μελέτη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις