Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Ελεονώρα Μελέτη: Άγρια κόντρα λίγο πριν τη νέα σεζόν
LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Ελεονώρα Μελέτη: Άγρια κόντρα λίγο πριν τη νέα σεζόν

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Ελεονώρα Μελέτη: Η Ελεονώρα Μελέτη διαμαρτύρεται και καταγγέλλει τον εσωτερικό πόλεμο που δέχεται από το ίδιο το κανάλι.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Ελεονώρα Μελέτη: Θερμός Σεπτέμβρης αναμένεται στα τηλεοπτικά, με τον ανταγωνισμό ανάμεσα στα κανάλια να χτυπάει κόκκινο. Νέα πρόσωπα θα ριχτούν στην τηλεοπτική αρένα, σε μια δύσκολη μάχη για να κερδίσουν τους τηλεθεατές. Και αφού έκλεισαν στο κομμάτι των παρουσιαστών, η κόντρα έχει μεταφερθεί στο κομμάτι των συντελεστών. Αυτό που κάνει εντύπωση είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες ότι αυτή την περίοδο γίνεται χαμός μέσα στον Alpha ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες που αναλαμβάνουν την πρωινή και μεσημεριανή ζώνη. Δηλαδή ανάμεσα στην Ελεονώρα Μελέτη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας εκπομπής που θα παρουσιάσει στον Alpha, στην πολύπαθη πρωινή ζώνη, και αρχισυντάκτη τον Νίκο Μάνεση για να διεκδικήσει ένα κομμάτι της τηλεθέασης. Ετοιμάζει ένα πρόγραμμα που θα έχει ενημέρωση αλλά και ψυχαγωγία με στόχο να “κλέψει” όσο το δυνατόν περισσότερους τηλεθεατές από τα απέναντι κανάλια. Η εκπομπή θα προβάλλεται μετά το Happy Day. Ωστόσο, όπως αναφέρει το Zappit, στο παρά πέντε, η Ελεονώρα Μελέτη χάνει όλο και περισσότερους συνεργάτες, στους οποίους προτείνουν να πλαισιώσουν την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Κάτι που έχει ήδη συμβεί ήδη τέσσερις φορές.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Ελεονώρα Μελέτη: Οι συντελεστές

Η πρώτη ήταν η Βένια Καράγιαννη, η οποία ενώ ήταν να αναλάβει την αρχισυνταξία της εκπομπής της Ελεονώρας, της έδωσαν περισσότερα χρήματα για να γίνει αρχισυντάκτρια της Ηλιάννας Παπαγεωργίου. Ωστόσο, εκείνη αρνήθηκε την πρόταση και προτίμησε να συνεργαστεί αποκλειστικά με την Ελεονώρα. Ωστόσο, της ανακοινώθηκε ότι δεν μπορούν να τα βρουν οικονομικά και τελικά δεν θα βρίσκεται σε καμία εκπομπή. Ακολούθησαν ο Τάσος Τεργιάκης και η Κάλλια Καρτσάκη που και οι δύο είχαν έρθει σε επικοινωνία με την Μελέτη για τη νέα της εκπομπή. Ωστόσο, και στους δύο έγινε πρόταση να πάνε στην εκπομπή της Ηλιάνας, ωστόσο και οι δύο αρνήθηκαν. Μάλιστα ο Τάσος Τεργιάκης ανακοίνωσε την συμμετοχή του στην εκπομπή της Μελέτη με ένα ποστ στο instagram.

Και η τέταρτη περίπτωση που έφτασε τα πράγματα στα όριά τους αφορά τον στενό συνεργάτη της Μελέτη στα Μεσάνυχτα, Στέλιο Χαιμαντά. Ενώ ήταν αυτονόητο ότι θα μεταφερθεί στη νέα εκπομπή της Μελέτη, τελικά του έγινε πρόταση με περισσότερα χρήματα για την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Από την πλευρά της η Μελέτη αποδέσμευσε τον συνεργάτη της και τον άφησε να επιλέξει μόνος του το τι θα κάνει, ωστόσο η ένταση στο κανάλι ήταν μεγάλη. Όπως αναφέρει το zappit η παρουσιάστρια διαμαρτυρήθηκε έντονα για τον εσωτερικό πόλεμο που δέχεται από το ίδιο το κανάλι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις