Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ουίσκι συσκευασία: Ξυλοπολτός το νέο υλικό
PLUS

Ουίσκι συσκευασία: Ξυλοπολτός το νέο υλικό

Ουίσκι συσκευασία: Οι εταιρείες παρασκευής καταναλωτικών προϊόντων βρίσκονται υπό πίεση για να μειώσουν το ποσοστό του πλαστικού που χρησιμοποιούν.

Ουίσκι συσκευασία: Το διάσημο ουίσκι Johnnie Walker αλλάζει συσκευασία. Από τις αρχές του 2021,το γνωστό μπουκάλι θα αποτελεί παρελθόν καθώς το ουίσκι θα διατίθεται σε χάρτινα μπουκάλια που δεν θα περιέχουν ίχνος πλαστικού, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία παραγωγής του, Diageo Plc, ο μεγαλύτερος στον κόσμο παρασκευαστής οινοπνευματωδών, όπως της μπύρας Guinness και του τζιν Tanqueray.

Η Diageo Plc επιταχύνει τις προσπάθειές της για να αποτρέψει τη ρύπανση από πλαστικά απορρίμματα, καθώς οι εταιρείες παρασκευής καταναλωτικών προϊόντων βρίσκονται υπό ασφυκτική πίεση για να μειώσουν το ποσοστό του πλαστικού που χρησιμοποιούν για την συσκευασία τροφίμων κι άλλων ειδών νοικοκυριού.

Ουίσκι συσκευασία: Πλήρως ανακυκλώσιμο το νέο υλικό

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, η νέα συσκευασία –  που αναπτύχθηκε από τη νέα εταιρεία Pulpex Ltd – θα είναι κατασκευασμένη από ξυλοπολτό που ανταποκρίνεται στα διατροφικά πρότυπα και είναι πλήρως ανακυκλώσιμος. Η Pulpex θα δημιουργήσει επίσης επώνυμα χάρτινα μπουκάλια σε άλλες κατηγορίες ποτών, όπως για την παραγωγό του Lipton εταιρεία Unilever και την εταιρεία αναψυκτικών PepsiCo, τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον επόμενο χρόνο.

Δείτε ακόμη

Αλλάζει το αγαπημένο Instagram – Τι έρχεται
9 & 1 μυστικά για να φτάσεις πιο εύκολα σε οργασμό
Το απίστευτο κόλπο των 3 λεπτών που κόβει την όρεξη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις