Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Instagram αλλαγές: Επεκτείνονται οι δυνατότητες του αγαπημένου μέσου
PLUS

Instagram αλλαγές: Επεκτείνονται οι δυνατότητες του αγαπημένου μέσου

Instagram αλλαγές: Η απόφαση να επεκταθεί η λειτουργία σε ολόκληρη την πλατφόρμα είναι ένα από τα πολλά βήματα του Instagram για την καταπολέμηση του εκφοβισμού και της τοξικής συμπεριφοράς τον τελευταίο χρόνο.

Instagram αλλαγές: Τo Instagram συνεχίζει να εξερευνά και να επεκτείνει τις δυνατότητές του. Μετά τα Instagram Stories, το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ξεκινά έναν μεγάλο επανασχεδιασμό που διευκολύνει την παρακολούθηση των «ιστοριών» αυτών. Σύμφωνα με πληροφορίες, δοκιμάζει ένα νέο σχεδιασμό που θα επιτρέπει στους χρήστες του να βλέπουν περισσότερα Instagram Stories ταυτόχρονα, τόσο στη home screen όσο και σε μια σελίδα αφιερωμένη αποκλειστικά σε αυτά. Μια πρώτη εικόνα του νέου σχεδιασμού έδωσε ο social media manager Julian Gamboa μέσα από ανάρτησή του στο Twitter, αν και παραμένει ασαφές πότε ή ακόμα και αν το Instagram σκοπεύει να παρουσιάσει τον νέο σχεδιασμό σύντομα.

Οι χρήστες θα μπορούν πλέον να «καρφώνουν» τα αγαπημένα τους σχόλια στην κορυφή του feed και να «πολλαπλασιάζουν» τη διάδραση με φίλους, συγγενείς ή τρίτους χρήστες. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η λειτουργία αναπτύσσεται σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τους χρήστες να ελέγξουν καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο ξεκινούν οι συνομιλίες στην πλατφόρμα, επιτρέποντάς τους να προωθήσουν θετικά σχόλια. Η απόφαση να επεκταθεί η λειτουργία σε ολόκληρη την πλατφόρμα είναι ένα από τα πολλά βήματα του Instagram για την καταπολέμηση του εκφοβισμού και της τοξικής συμπεριφοράς τον τελευταίο χρόνο.

Δείτε ακόμη

Τι δεν πρέπει να λείπει από το φαρμακείο των διακοπών σας
Η εστία μικροβίων που όλοι αγνοούμε
Γιατί να σταματήσετε να φοράτε εσώρουχα μετά το σεξ
Τι να κάνετε αν πατήσετε αχινό
9 & 1 μυστικά για να φτάσεις πιο εύκολα σε οργασμό
Το απίστευτο κόλπο των 3 λεπτών που κόβει την όρεξη
Τιπς για να σταματήσετε τη κακοσμία του στόματος
Ο αλάνθαστος τρόπος, για να βρεις το τζιν που σου ταιριάζει
Ποτέ μην βάζετε τα πόδια σας στο ταμπλό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις