Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ναρκωτικά – ταχυδρομείο: Αποστολή 16 κιλών κάνναβης
ΕΛΛΑΔΑ

Ναρκωτικά – ταχυδρομείο: Αποστολή 16 κιλών κάνναβης

Ναρκωτικά – ταχυδρομείο: Αστυνομικοί της Δίωξης συνέλαβαν έναν 49χρονο αμέσως μετά την παραλαβή δύο δεμάτων.

Ναρκωτικά – ταχυδρομείο: Συνέλαβαν τον παραλήπτη, ψάχνουν να βρουν και τον αποστολέα. Από τη Δίωξη Ναρκωτικών συνελήφθη 49χρονος ημεδαπός, αμέσως μόλις παρέλαβε δύο ταχυδρομικά δέματα από ταχυδρομικό κατάστημα της Αθήνας. Τα δέματα, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα περιείχαν δέκα έξι κιλά κάνναβης, τα οποία προορίζονταν για περαιτέρω διάθεση. ΄Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ, συνελήφθη, στο πλαίσιο αυτοφώρου,  στην Αθήνα, από αστυνομικούς της  Δίωξης Ναρκωτικών της  Ασφάλειας Αττικής, 49χρονος ημεδαπός για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών.

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Ειδικότερα, αναφέρεται στην ανακοίνωση,  κατόπιν διερεύνησης πληροφορίας σχετικά με παραλαβή προς περαιτέρω διακίνηση ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, μέσω ταχυδρομικών δεμάτων, ταυτοποιήθηκε ο παραλήπτης και οργανώθηκε επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας κατελήφθη ο 49χρονος να κατέχει δύο  ταχυδρομικά δέματα, που μόλις είχε παραλάβει. Μετά από έλεγχο βρέθηκαν εντός των δύο  δεμάτων, δεκαέξι  νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 16 κιλών και 314 γραμμάριων.

Ναρκωτικά – ταχυδρομείο: Έρευνα στην οικία του

Σε  έρευνα, που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 20 γραμμαρίων, ποσότητα χασισέλαιου βάρους 45 γραμμαρίων και μία νάιλον συσκευασία που περιείχε υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης.

Επιχείρηση στο Ζεφύρι

Σε άλλη επιχείρηση, αστυνομικών της Ασφάλειας Δυτικής αττικής, στο Ζεφύρι, συνελήφθησαν  δύο άτομα κατηγορούμενα για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών. Κατόπιν διερεύνησης πληροφορίας, λέει η Αστυνομία,  για αποθήκευση-απόκρυψη ποσότητας ναρκωτικών ουσιών σε οικία στο Ζεφύρι, σχεδιάστηκε επιχείρηση από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας, με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε. και αστυνομικού σκύλου, στην εν λόγω οικία, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Δύο κιλά και οκτακόσια δέκα τρία γραμμάρια ηρωίνης,  σε μορφή πλάκας, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, και δύο κινητά τηλέφωνα.

Δείτε ακόμη

Θετική πενταμελής οικογένεια Σέρβων που παραθέριζε στη Λευκάδα
Μόσιαλος: “Κουραστήκαμε, αλλά πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον ιό”
Βανδάλισαν το Κουρσούμ Τζαμί στα Τρίκαλα – «Απάντηση» για την Αγιά Σοφιά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις