Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Ταβάνι της τ΄ αστέρια!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Ταβάνι της τ΄ αστέρια!

Serie A - προαναγγελία: Για να τραβήξει το αήττητο σερί η Αταλάντα κόντρα σε μία Μπρέσια που αν δεν κερδίσει θα σχεδιάζει την επόμενη σεζόν στη Serie B

Serie A – προαναγγελία: Μια αναμέτρηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής της Serie A απόψε. Η Αταλάντα αντιμετωπίζει την Μπρέσια στο Μπέργκαμο. Οι γηπεδούχοι είναι ασταμάτητοι φέτος και δείχνουν να μην έχουν ταβάνι. Διανύουν μια πολύ καλή σεζόν και βρίσκονται στην 4η θέση. Μετά το restart, είναι αήττητοι και θέλουν να πλασαριστούν όσο πιο ψηλά μπορούν στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι «Μπεργκαμίστι» προέρχονται από την ισοπαλία με την πρωτοπόρο Γιουβέντους και θέλουν τη νίκη σήμερα. Με το θετικό αποτέλεσμα θα ανέβουν στην 2η θέση, έστω και με ένα παιχνίδι περισσότερο. Ο Γκασπερίνι δεν θα έχει στην διάθεση του τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, Λουίς Μουριέλ.

Serie A – προαναγγελία: Η Μπρέσια

Από την άλλη, η Μπρέσια βρίσκεται στην 19η θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχει 9 βαθμούς διαφορά από την ασφαλή ζώνη. Οι Λομβαρδοί διανύουν μια πολύ κακή σεζόν και δεν έχουν καταφέρει να βρουν τα πατήματα τους. Προέρχονται από ένα σερί δύο ήττων και θέλουν να αντιδράσουν. Το έργο τους θα είναι δύσκολο και καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της σκληροτράχηλης Αταλάντα. Έχουν μείνει πίσω στο κυνήγι της σωτηρίας τους και σήμερα πρέπει να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης για να συνεχίσουν να έχουν ελπίδες παραμονής στο Καμπιονάτο. Η ομάδα του Λόπεζ θα παραταχθεί χωρίς προβλήματα απέναντι στην ομάδα του Μπέργκαμο.

Δείτε ακόμη:

Οταν Ελ Σαλβαδόρ και Ονδούρα πολέμησαν για την μπάλα!
Μεγάλο ντέρμπι για το Champions League στο ΟΑΚΑ
Η Ρεαλ κέρδισε 2-1 στη Γρανάδα και απέχει μία ανάσα από τον τίτλο!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις