Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – Basketball Champions League: Κληρώνει
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – Basketball Champions League: Κληρώνει

ΑΕΚ - Basketball Champions League: ΚΑθορίζεται η ευρωπαϊκής της σεζόν - Ζωντανά σε streaming η κλήρωση - Η ανακοίνωση της Ενωσης

ΑΕΚBasketball Champions League: Μαθαίνει τους αντιπάλους της η ΑΕΚ. Όπως, έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης της. Αύριο, Τετάρτη 15 Ιουλίου, στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Basketball Champions League της σεζόν 2020-21. Η “ένωση” είναι μία από της 28 ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την απευθείας συμμετοχή της στους ομίλους της διοργάνωσης. Το ίδιο ισχύει και για το Περιστέρι. Ενώ, ο Ηρακλής θα ξεκινήσει στα προκριματικά της διοργάνωσης.

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει τα εξής: “Διεξάγεται αύριο (Τετάρτη, 15/07), στις 12:00 (ώρα Ελλάδας), η κλήρωση του Basketball Champions League της περιόδου 2020-2021. H διαδικασία θα πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ διαδικτυακά στο «Patrick Baumann – House of Basketball» της Γενεύης, χωρίς τους εκπροσώπους των ομάδων, λόγω της πανδημίας του CΟVID – 19”.

Πρωταθλήτρια 2018 στο BCL η ΑΕΚ

ΑΕΚ – Basketball Champions League: Streaming η μετάδοση

…”Η απευθείας σύνδεση για την κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11:55 μέσω του επίσημου καναλιού του BCL στο Youtube (https://www.youtube.com/watch?v=6DasL7HliP8) και από το επίσημο προφίλ της ΑΕΚBC στο Facebook (AEK Basketball Club). H «Βασίλισσα» είναι μία από τις 28 ομάδες που έχουν κερδίσει την απευθείας συμμετοχή στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης, ενώ οι υπόλοιπες 4 ομάδες που θα βρίσκονται στην κανονική περίοδο θα προκύψουν από τους 2 προκριματικούς γύρους”…

…”Οι 28 ομάδες που έχουν εξασφαλισμένη τη θέση τους στη φάση των ομίλων μαζί με τη «Βασίλισσα» είναι: AEK (Ελλάδα), Nίμπουρκ (Τσεχία), Χάποελ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ), Τενερίφη (Ισπανία), Μπάμπεργκ (Γερμανία), Οστάνδη (Βέλγιο), Νίνζι (Ρωσία), Στρασμπούρ (Γαλλία), Ντινάμο Σάσσαρι (Ιταλία), Χάποελ Χολόν (Ισραήλ), Ντιζόν (Γαλλία), Τουρκ Τέλεκομ (Τουρκία), Σαραγόσα (Ισπανία), Περιστέρι (Ελλάδα), Καρσίγιακα (Τουρκία), Μπούργος (Ισπανία), Φάλκο (Ουγγαρία), Πρίντεζι (Ιταλία), Μπιλμπάο (Ισπανία), Ρίγα (Λετονία), Σολέ (Γαλλία), Γαλατάσαραϊ (Τουρκία), Λιμόζ (Γαλλία), Τόφας (Τουρκία), Νταρουσάφακα (Τουρκία), Μπολόνια (Ιταλία), Βίλνιους (Λιθουανία), Λουμπλίν (Πολωνία).Η φάση των ομίλων θα αρχίσει στις 13 Οκτωβρίου”.

 

Δείτε ακόμη:

Οταν Ελ Σαλβαδόρ και Ονδούρα πολέμησαν για την μπάλα!
Μεγάλο ντέρμπι για το Champions League στο ΟΑΚΑ
Η Ρεαλ κέρδισε 2-1 στη Γρανάδα και απέχει μία ανάσα από τον τίτλο!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις