Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ηλιάνα Παπαγεωργίου ίνστα: Το μοντέλο γυμνάζεται ακούγοντας Σνικ
LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου ίνστα: Το μοντέλο γυμνάζεται ακούγοντας Σνικ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου ίνστα: Η μελαχρινή καλλονή γυμνάζεται σε καθημερινή βάση, ώστε να παραμένει πάντα σε φόρμα, έτσι σήμερα ανέβασε ένα story στο προφίλ της στο instagrama δείχνοντας μας ότι κάνει γυμναστική ακούγοντας το νέο τραγούδι του αγαπημένου της Snik.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου ίνστα: Στην Αθήνα βρίσκεται αυτή την περίοδο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου καθώς οι διακοπές για το γνωστό μοντέλο τελείωσαν  και η ίδια έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της. Η πρώην κριτής του GNTM ετοιμάζεται από Σεπτέμβρη να κάνει ένα μεγάλο βήμα στα επαγγελματικά της, καθώς πρόκειται να αναλάβει για πρώτη φορά την παρουσίαση της δικής της εκπομπή στον Alpha. Για αυτό το λόγο άλλωστε η ίδια θα περάσει μεγάλο μέρος του καλοκαιριού στην πρωτεύουσα, αφού πρέπει να βρει συνεργάτες και να δημιουργήσει τη δική της ομάδα.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ως λάτρης των social media, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο τη βλέπουμε να φοράει τα αθλητικά της και να κάνει διάδρομο. Η μελαχρινή καλλονή προσπαθεί να γυμνάζεται σε καθημερινή βάση, ώστε να παραμένει πάντα σε φόρμα. Το μοντέλο γυμνάζεται ακούγοντας το νέο τραγούδι του αγαπημένου της, Snik, «Millionaire» δείχνοντας μας πόσο ερωτευμένη είναι με την σύντροφό της.

Δείτε ακόμη

Με μάσκες έφτασαν στην Πάρο Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον
Το ροζ βίντεο κυκλοφορούσε από την εποχή του My Style Rocks – Αποκαλύψεις Χριστόπουλου
Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ κάνει ηλιοθεραπεία στην… ταράτσα – “Βροχή” τα σχόλια για το κορμί της

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις