Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τομ Χανκς Αντίπαρος: Στην Ελλάδα με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τομ Χανκς Αντίπαρος: Στην Ελλάδα με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον

Τομ Χανκς Αντίπαρος: Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και η 63χρονη ηθοποιός / τραγουδίστρια έφτασαν στο αγαπημένο τους νησί στις Κυκλάδες.

Τομ Χανκς Αντίπαρος: Στην Ελλάδα έφτασαν το Σάββατο ο σταρ του Χόλιγουντ, Τομ Χανκς και η σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον, για να περάσουν και φέτος τις καλοκαιρινές διακοπές τους στο σπίτι τους στην Αντίπαρο. Στις φωτογραφίες από την άφιξη τους και οι δυο τους φορούν μάσκα προστασίας. Ο πολιτογραφημένος τιμητικά Έλληνας από τον Δεκέμβριο του 2019, διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, γιόρτασε πριν από λίγες ημέρες τα 64α γενέθλιά του με μια θεαματική βουτιά στην πισίνα του σπιτιού του.

Μπορεί οι τελευταίοι μήνες να ήταν πραγματικά δύσκολοι για το διάσημο ζευγάρι, που νόσησε από κορονοϊό ενώ ήταν για γυρίσματα στην Αυστραλία, ωστόσο όπως φαίνεται τίποτα δεν μπορεί να τους κρατήσει μακριά από την Ελλάδα που είναι ο τόπος που λατρεύουν και εδώ κηρύσσουν επίσημα την έναρξη των διακοπών τους κάθε χρόνο. Ο Χανκς, που τον περασμένο Δεκέμβριο έγινε επίτιμος Έλληνας πολίτης και η σύζυγός του κατέχουν μια πέτρινη βίλα 450 τετραγωνικών μέτρων που βρίσκεται σε μια έκταση 6 στρεμμάτων μεταξύ των χωριών Γλύφα και Χώρα.

Σύμφωνα με τους ντόπιους, αυτό είναι το μόνο μέρος όπου οι Χανκς και ο Γουίλσον «μένουν μόνοι τους για να χαλαρώσουν, να συναντηθούν με φίλους, να κάνουν δείπνα και να χαλαρώσουν, μακριά από τις απαιτήσεις του Χόλιγουντ και τα φώτα της δημοσιότητας». Η Ρίτα Γουίλσον γεννήθηκε από Ελληνίδα μητέρα (Δωροθέα Γένκος) και μεγάλωσε ως Ελληνίδα Ορθόδοξη. Η Γουίλσον και ο Χανκς έχουν έναν από τους μακρύτερους γάμους στην showbiz, έχοντας δεσμευτεί το 1988.

Δείτε ακόμη

Ο Τομ Χανκς μιλά για τον Covid: “Πονούσα απίστευτα, δεν μπορούσε να συγκεντρωθώ σε τίποτα”

“Μην είστε μ@@@, είναι κοινή λογική” – Με ποιους τα βάζει ο Τομ Χανκς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις