Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Εγγονός Έλβις Πρίσλεϊ: Αυτοκτόνησε ο Μπέντζαμιν Κίο
ΚΟΣΜΟΣ

Εγγονός Έλβις Πρίσλεϊ: Αυτοκτόνησε ο Μπέντζαμιν Κίο

Εγγονός Έλβις Πρίσλεϊ: Ο εγγονός του Ελβις Πρίσλεϊ, Μπέντζαμιν Κίου, βρέθηκε νεκρός στη έπαυλή του και οι Αρχές μιλούν για αυτοκτονία.

Εγγονός Έλβις Πρίσλεϊ: Νεκρός εντοπίστηκε ο 27χρονος εγγονός του Έλβις Πρίσλεϊ, Μπέντζαμιν Κίο. Ο Κίο, γιος της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, άφησε την τελευταία του πνοή στην Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της οικογένειας, Roger Widynowski, στο CNNi. Ο Widynowski τόνισε ότι δεν έχει περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά στην αιτία ή ακόμη και στην ημερομηνία θανάτου του 27χρονου. Η μητέρα του θύματος είναι «συντετριμμένη και απαρηγόρητη, αλλά προσπαθεί να φανεί δυνατή για τα 11χρονα δίδυμα παιδιά της, καθώς και για την μεγάλη της κόρη, Ράιλι.

«Λάτρευε αυτό το αγόρι. Ήταν η αγάπη της ζωής της» συμπληρώνει στο τέλος ο εκπρόσωπος της οικογένειας. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως η αιτία θανάτου του 27χρονου. Ωστόσο, το TMZ σε δημοσίευμά του αναφέρει πως φαίνεται να αυτοπυροβολήθηκε. Ο Μπέντζαμιν φαίνεται να έφυγε από τη ζωή την Κυριακή, σύμφωνα με το ίδιο μέσο, το οποίο επικαλείται πηγές.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις