Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ακτή Βουλιαγμένης ρεζερβέ: Άδεια η “ζώνη” με τις… κρατήσεις
ΕΛΛΑΔΑ

Ακτή Βουλιαγμένης ρεζερβέ: Άδεια η “ζώνη” με τις… κρατήσεις

Ακτή Βουλιαγμένης ρεζερβέ: Δείτε φωτογραφίες.

Ακτή Βουλιαγμένης ρεζερβέ: Με τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού στις παραλίες η εύρεση ξαπλώστρας είναι πολλές φορές δύσκολη. Με αυτό το σκεπτικό και προκειμένου να βοηθήσει συχνούς πελάτες της η Ακτή Βουλιαγμένης αποφάσισε να δημιουργήσει μια ζώνη για ρεζερβέ ξαπλώστρες κοστολογώντας κάθε σετ για 50 ευρώ το Σαββατοκύριακο και τις αργίες και 40 ευρώ τις καθημερινές.

Όπως, όμως φαίνεται στις φωτογραφίες από το protothema.gr οι λουόμενοι γύρισαν την πλάτη στο εγχείρημα αυτή επιλέγοντας το τμήμα της παραλίας και τις «ελεύθερες» ξαπλώστρες. Σημειώνεται ότι στο πακέτο εκτός από το ρεζερβέ σετ για δύο ξαπλώστρες περιλαμβάνεται «η διέλευση από τον έλεγχο εισιτηρίων χωρίς αναμονή, η δωρεάν χρήση κυτίου φύλαξης τιμαλφών στην ομπρέλα και θέση Parking».

Βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία

Η ακτή Βουλιαγμένης, βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία «και δημοφιλέστερη ακτή, όχι μόνο της Αττικής Ριβιέρας, αλλά και όλης της Αττικής» όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται η από την ιδιοκτήτρια και διαχειριστρια ΕΤΑΔ, ξεκίνησε φέτος εκ νέου τη λειτουργία της το Σάββατο 16 Μαϊου, ενώ έχει εκπονηθεί ειδική χωροταξική μελέτη για όλη την εγκατάσταση, ώστε να ανταποκριθεί στα νέα δεδομένα από την πανδημία Covid-19. Η ΕΤΑΔ έχει προαναγγείλει εμμέσως πλήν σαφώς την αλλαγή της πολιτικής της ήδη από τα μέσα Μαϊου: «Η ΕΤΑΔ Α.Ε. πράττει τα δέοντα ώστε με τη συνδρομή και τη συνεργασία των ίδιων των επισκεπτών να διασφαλιστεί  με δίκαιο τρόπο η μεγαλύτερη δυνατή προσβασιμότητα των εγκαταστάσεων της από το σύνολο των πολιτών, σύμφωνα πάντοτε με τους κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας που έχει θέσει η ελληνική Πολιτεία αλλά και τις διεθνείς πρακτικές».

Δείτε ακόμη
Συναγερμός στη Χαλκιδική -Θετικό ανήλικο κορίτσι σε κατασκήνωση
263 κρούσματα σε μία εβδομάδα – Σκέψεις για απαγόρευση των πανηγυριών
Προσωρινό λουκέτο σε δύο καφετέριες της Πάτρας – Η οργισμένη ανάρτηση ιδιοκτήτη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις