Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Λουκέτο σε μαγαζιά: Έκλεισαν δύο καφετέριες στην Πάτρα, έξαλλος δηλώνει ιδιοκτήτης
ΕΛΛΑΔΑ

Λουκέτο σε μαγαζιά: Έκλεισαν δύο καφετέριες στην Πάτρα, έξαλλος δηλώνει ιδιοκτήτης

Λουκέτο σε μαγαζιά: Μετά από έλεγχο που έγινε, αντέδρασε ο ιδιοκτήτης.

Λουκέτο σε μαγαζιά: Προσωρινό λουκέτο σε δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που δραστηριοποιούνται στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου στην Πάτρα, έβαλαν τα μικρά κλιμάκια που πραγματοποιούν ελέγχους για την τήρηση των μέτρων του κορωνοϊού. Τα κλιμάκια “σάρωσαν” το βράδυ της Παρασκευής τον πεζόδρομο και διαπίστωσαν μικρές υπερβάσεις ατόμων στα δύο μαγαζιά. Έτσι αποφάσισε το άμεσο κλείσιμό τους για 15 ημέρες.

Ο ιδιοκτήτης του ενός εκ των δύο καφετεριών, Αλέξη Μάκκας σε σχετική του ανάρτηση στην προσωπικού του σελίδα στο facebook αναφέρει τα εξής: “Το πρωί έμαθα από όργανο της τάξης ότι το μαγαζί για έλεγχο που έγινε χθες επρεπε να έχει κλείσει για 15 ημερες έχοντας υπέρ αριθμό 17 άτομα και μη πληρώντας τις αποστάσεις που ο νόμος υποδεικνύει !!! Τρέχοντας λοιπόν κλείνουμε !!!!! Λες και αυτό φέρνει τον φόβο για επιδημία !!!! Τα αεροπλάνα γεμάτα κόσμο ,το άνοιγμα των συνόρων με ξένα περιστατικά απ όλο τον κόσμο , αυτό δεν είναι παράλογο με τα πάντα να ελέγχονται αλλά τελικά να την πληρώνει η εστίαση από τους γνωστούς-αγνώστους των υπηρεσιών που πλέον δεν έχουν κανένα όριο !!!!

Τα πανηγύρια με τους χιλιάδες κόσμου , τα ελεύθερα πάρτι σε παραλίες αλλά όλως τυχαίος οργανωμένα , τα club με τον συνωστισμό και τον χαμό και τα μπιτσομπαρα με τον έναν πάνω στον άλλο δεν δημιουργούν πρόβλημα!!! Εκεί όλα είναι υπό έλεγχο !!! Οι 17 πελάτες θα μας κολλήσουν όλους τον ιό !!!??????

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις