Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Τρίποντα ζωής
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Τρίποντα ζωής

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Ξεχωρίζουν τα παιχνίδια της Γουότφορντ με τη Νιούκαστλ και της Νόριτς κόντρα στη Γουέστ Χαμ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Η Γουότφορντ υποδέχεται την Νιούκαστλ, στο Βίκαρεϊτζ Ρόουντ. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται τη νίκη για να μπορέσουν να μείνουν πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Έχουν τέσσερις βαθμούς διαφορά από την Μπόρνμουθ, που είναι στην «καταραμένη» 18η θέση. Με νίκη σήμερα θα μπορέσουν να απομακρυνθούν περισσότερο και θα κρατάνε στα χέρια τους την παραμονή τους. Προέρχονται από την σημαντική νίκη απέναντι στην Νόριτς και θέλουν να χτίσουν ένα νικηφόρο σερί.

Από την άλλη, η Νιούκαστλ δεν έχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο. Είναι στην 13η θέση με 43 βαθμούς. Διανύει μια μέτρια σεζόν και μετά την επανέναρξη δεν έχει βρει τα πατήματα της. Στο προηγούμενο παιχνίδι, γνώρισε την βαριά ήττα με 5-0 από την Σίτι. Σήμερα θέλει να πάρει μια νίκη γοήτρου, που θα της τονώσει το ηθικό.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Νόριτς – Γουέστ Χαμ

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Νόριτς υποδέχεται την Γουέστ Χαμ. Σε ένα παιχνίδι, που και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση και χρειάζονται μόνο νίκη για να μειώσουν στους 8 βαθμούς από την ασφαλή ζώνη. Έχουν ένα σερί 9 ηττών και πρέπει να το αλλάξουν, αν θέλουν να ελπίζουν στην παραμονή τους. Από την άλλη, η Γουέστ Χαμ βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας και έχει τρεις βαθμούς διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού. Σήμερα θέλει τη νίκη για να μπορέσει να απομακρυνθεί περισσότερο από την ζώνη του υποβιβασμού.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Σέφιλντ – Τσέλσι

Η Σέφιλντ κοντράρεται με την Τσέλσι στο Μπράμαλ Λέιν, σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Οι νεοφώτιστοι πραγματοποιούν μια πολύ καλή σεζόν. Βρίσκονται στην 7η θέση και με νίκη σήμερα μπαίνουν στην πρώτη εξάδα, που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Προέρχονται από την σημαντική νίκη με την Γούλβς και σήμερα θέλουν να βάλουν δύσκολα στους «μπλε». Οι Λονδρέζοι είναι τρίτοι και θέλουν τη νίκη σήμερα για να μπορέσουν να παραμείνουν πάνω από την Λέστερ και να είναι πιο κοντά στην εξασφάλιση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Μπράιτον – Μάντσεστερ Σϊτι

Η Μπράιτον υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι κάνουν μια κακή σεζόν, βρίσκονται στην 15η θέση και θέλουν τη νίκη για να απομακρυνθούν περισσότερο από την ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη, η Σίτι βρίσκεται στην 2η θέση και δεν έχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο. Απέχει 23 βαθμούς από την κορυφή και απόψε θέλει τη νίκη για λόγους γοήτρου.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Λίβερπουλ – Μπέρνλι

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει τη Μπέρνλι, στο Άνφιλντ, σε ένα παιχνίδι που μόνο οι γηπεδούχοι έχουν βαθμολογικό κίνητρο. Οι «κόκκινοι» είναι στην κορυφή και έχουν 23 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη θέση. Θέλουν τη νίκη για λόγους γοήτρου. Η Μπέρνλι είναι στην 10η θέση και χρειάζεται τη νίκη για να μπορέσει να ισοβαθμήσει με την Γούλβς, που βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ.  Προέρχεται από νίκη με την Γουέστ Χαμ και θέλουν να χτίσουν ένα σερί.

Δείτε ακόμη:

ΠΑΟΚ: Η άλλη πτυχή της απόφασης του CAS
Παίρνει πίσω τους 7 βαθμούς κατά πάσα βεβαιότητα και η Ξάνθη
Βρίσκει …φωτιά ο Προμηθέας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις