Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Εύη Ιωαννίδου Ινστα: Δείτε την αποκαλυπτική φωτογραφία της πρώην παίκτριας του GNTM και θα πάθετε πλάκα
LIFESTYLE

Εύη Ιωαννίδου Ινστα: Δείτε την αποκαλυπτική φωτογραφία της πρώην παίκτριας του GNTM και θα πάθετε πλάκα

Εύη Ιωαννίδου Ινστα: Το νεαρό μοντέλο ποζάρει topless στο Instagram και αναστατώνει τους διαδικτυακούς του φίλους.

Εύη Ιωαννίδου Ινστα: Η Εύη Ιωαννίδου έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι ομορφιάς είναι λάτρης των social media και ανεβάζει καθημερινά διάφορες φωτογραφίες κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των διαδικτυακών της φίλων. Αυτή την φορά το νεαρό μοντέλο αποφάσισε να ανεβάσει μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram στο οποίο ποζάρει μόνο με το εσώρουχό του, ενώ καλύπτει το στήθος της με τα χέρια του. «Κάποιες φορές είναι καλύτερα να είσαι μόνη σου, κανείς δεν μπορεί να σε πληγώσει χωρίς την άδειά σου», γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Από κει και πέρα να αναφέρουμε ότι η Ευη Ιωαννίδου είχε αναφερθεί και στο αν είχε σχέση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ενώ είχε αναφερθεί και στην Μέγκι: «Είμαι ελεύθερη και είμαι τέλεια. Είμαι πολύ καλά, ζω πολύ ωραίες στιγμές. Δεν ήμουν ζευγάρι με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ήμασταν μαζί στο βίντεο κλιπ που κάναμε για τη γενοκτονία των Ποντίων. Είναι πολύ καλός μου φίλος. Η Μέγκι μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Πραγματικά δε με αφορά πλέον και δε θα απαντήσω, γιατί ειλικρινά έχω κουραστεί να απαντάω στο τι τρέλα θα της έρθει της κοπέλας. Θα βάλω μια τελεία γιατί δεν ισχύει. Είναι φίλος μου και στο λέω ειλικρινά».

https://www.instagram.com/p/CCYNalUH3lX/?utm_source=ig_embed

Δείτε ακόμη

Ιλένια Γουίλιαμς: Ποζάρει γυμνή στο φακό
Χαμογελά ξανά η Εβελίνα Βαρσάμη – Η συγκινητική φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη
Η Μαρία Σολωμού, κολάζει με το ολόσωμο μαγιό της

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις