Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιλένια Γουίλιαμς φωτογράφιση: Οι αισθησιακές πόζες που κόβουν την ανάσα
LIFESTYLE

Ιλένια Γουίλιαμς φωτογράφιση: Οι αισθησιακές πόζες που κόβουν την ανάσα

Ιλένια Γουίλιαμς φωτογράφιση: Δείτε στιγμιότυπα που ανέβηκαν στο instagram, από την αισθησιακή φωτογράφησή της υπό τις οδηγίες του Χατζηαγγελάκη.

Ιλένια Γουίλιαμς φωτογράφιση: Μία από τις μεγάλες αγάπες του Σπύρου Χατζηαγγελάκη πέρα από την υποκριτική είναι η φωτογραφία, κάτι που φροντίζει να μας υπενθυμίζει κατά καιρούς στο προφίλ του στο instagram, ανεβάζοντας στιγμιότυπα της δουλειάς του. Ο ίδιος έχει φωτογραφήσει αρκετά πρόσωπα της ελληνικής showbiz, όπως η Κόνι Μεταξά, αλλά και η πρώην σύντροφός του, Μαίρη Συνατσάκη.

Αυτή τη φορά τον ρόλο του μοντέλου ανέλαβε η Ιλένια Ουίλιαμς, η οποία πόζαρε μπροστά στον φακό του Σπύρου Χατζηαγγελάκη σε μια άκρως αποκαλυπτική φωτογράφηση που δε μας έχει συνηθίσει. Στη συνέχεια ο φωτογράφος και ηθοποιός δημοσίευσε τα σχετικά στιγμιότυπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

 

Η Ιλένια για τον πρωην συντροφό της Δημήτρη Ουγγαρέζο

Όταν πήρε την απόφαση να μιλήσει για πρώτη φορά για τον χωρισμό μετά από πέντε χρόνια σχέσης, η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια δεν μάσησε τα λόγια της και πέταξε πολλές μπηχτές για τον πρώην της και τον τρόπο που εκείνος επέλεξε να διαχειριστεί τον χωρισμό τους. «Έτσι έρχονται τα πράγματα στη ζωή. Ή προχωράς ή σταματάς. Ήμασταν πέντε χρόνια μαζί. Μετά τον χωρισμό επέλεξα να κλειστώ τρεις μήνες στον εαυτό μου. Και στη σχέση μέσα όταν με ρωτούσαν για το μέλλον μας, αν θα προχωρούσε αυτή η σχέση, πάντα αισθανόμουν περίεργα.

Ακόμη και το κομμάτι της δημοσιοποίησης του χωρισμού, ήθελα να κάτσω λίγο πιο πίσω. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο είναι ένα ευχάριστο γεγονός, όταν όμως χωρίζεις ξαφνικά όλοι το αντιμετωπίζουν ως κάτι δυσάρεστο. Ξέρω ότι είναι κάτι που απασχολεί. Εγώ επέλεξα τρεις μήνες να κλειστώ στον εαυτό μου και να μην μιλήσω». Αυτά ωστόσο ανήκουν στο παρελθόν, καθώς η Ιλένια βρίσκεται σε μια πολύ καλή και δημιουργική φάση στη ζωή της και αυτό βγαίνει και προς τα έξω.

 

Δείτε ακόμη

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη αποφασίζει να μιλήσει ξεκάθαρα με το Θωμά
Η Μαντόνα ποζάρει topless με πατερίτσα
Στάκονγλου: «Δεν ήμουν ο ωραίος του σχολείου» – «Δεν μου αρέσει το σταριλίκι» (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις