Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κωνσταντίνος Αγγελίδης σήμερα: Η αισιόδοξη φωτογραφία που πόσταρε η Εβελίνα Βαρσάμη
LIFESTYLE

Κωνσταντίνος Αγγελίδης σήμερα: Η αισιόδοξη φωτογραφία που πόσταρε η Εβελίνα Βαρσάμη

Κωνσταντίνος Αγγελίδης σήμερα: Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Εβελίνα Βαρσάμη, χαμογελά ξανά μετά από πολύ καιρό.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης σήμερα: Μετά από πολύ καιρό κι ενώ σχεδόν δύο χρόνια η Εβελίνα Βαρσάμη ανεβαίνει έναν τεράστιο Γολγοθά, την είδαμε να χαμογελά, το πρόσωπό της να λάμπει! Λίγο πριν από το Πάσχα η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, αποφάσισε να τον “βγάλει” από το κέντρο αποκατάστασης όπου νοσηλευόταν τα τελευταία χρόνια και να μείνει σπίτι μαζί με εκείνη και τον γιο τους. Τα πράγματα μετά το σοκαριστικό τροχαίο δεν είναι καθόλου εύκολα, όμως η γλυκιά Εβελίνα συνεχίζει να στέκεται βράχος στον Κωνσταντίνο, κάτι που έκανε άλλωστε από την πρώτη στιγμή, έχοντας να αντιμετωπίσει παράλληλα και τα “γιατί” του παιδιού τους.

Ο Κωνσταντίνος συνεχίζει εντατικά της φυσιοθεραπείες του και σήμερα η Εβελίνα δημοσίευσε ίσως για πρώτη φορά μια φωτογραφία όπου γελάει τόσο έντονα και τόσο γλυκά. Στη φωτογραφία, δίπλα στην Εβελίνα φαίνεται ο Κωνσταντίνος. Οι δυο τους, κάθονται στην αίθουσα αναμονής του φυσιοθεραπευτηρίου και περιμένουν να μπει για να κάνει τη θεραπεία του. Ο αγαπημένος παρουσιαστής είχε ένα σοβαρό τροχαίο παραμονές Χριστουγέννων του 2017 με τη μηχανή του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να ξεκινήσει ένας Γολγοθάς εγχειρήσεων και φυσιοθεραπειών. 

Όπως αναφέρεται στο πόρισμα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο: «Το λεωφορείο βρέθηκε σταματημένο στο αριστερό μέρος της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, γεγονός που δείχνει ότι κινήθηκε από τη δεξιά λωρίδα προς την αριστερή με σκοπό να στρίψει αριστερά στον δρόμο, όπου ήταν το προκαθορισμό δρομολόγιό του. Έτσι, φαίνεται πως έκλεισε τον δρόμο στη μηχανή (σ.σ. σε αυτήν επέβαινε ο άτυχος Κωνσταντίνος Αγγελίδης) η οποία πήγαινε κανονικά στην πορεία της, με τον παρουσιαστή να προσπαθεί να κάνει ελιγμό για να αποφύγει τη σύγκρουση, χωρίς όμως να τα καταφέρνει».

«Περιμένοντας για την φυσιοθεραπεία μας!!!» έγραψε η Εβελίνα κάτω από τη φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο.

Δείτε ακόμη

Η σέξι Μαλέσκου “πετσόκοψε” τον λογαριασμό της στο instagram – Μετά τη μεγάλη υπογραφή

Η Μαρία Σολωμού, κολάζει με το ολόσωμο μαγιό της

Το τόπλες της Κάτια Ταραμπάνκο που ανέβασε… την θερμοκρασία! (pic & vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις