Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πανελλήνιες 2020 θέματα: Τι έπεσε στην Αρμονία
ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλήνιες 2020 θέματα: Τι έπεσε στην Αρμονία

Πανελλήνιες 2020 θέματα: Συνεχίστηκαν σήμερα οι Πανελλήνιες 2020 με τα ειδικά μαθήματα με τους υποψηφίους να εξετάζονται στην Αρμονία.

Πανελλήνιες 2020 θέματα: Συνεχίστηκαν σήμερα οι Πανελλήνιες 2020 με τα ειδικά μαθήματα με τους υποψηφίους να εξετάζονται στην Αρμονία. Λίγο μετά τις 10:00 το υπουργείο Παιδείας μέσα από την διαδικτυακή του ιστοσελίδα (minedu.gov.gr) έκανε γνωστά τα θέματα.

Τη συγκεκριμένη θεματολογία κληθηκαν να επεξεργαστούν οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2020 στην Αρμονία. Δείτε τα θέματα στα οποία κλήθηκαν να απαντήσουν οι υποψήφιοι που διαγωνίστηκαν στην Αρμονία στις Πανελλήνιες 2020:

ΑΡΜΟΝΙΑ_ΘΕΜΑΤΑ

Αύριο ο Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Δεξιοτήτων

Σημειώνεται ότι, αύριο σύμφωνα με το πρόγραμμα των Πανελληνίων 2020 σειρά έχει ο Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Δεξιοτήτων, το Σάββατο η Μουσική Αντίληψη και Γνώση και στις 13 Ιουλίου η Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία. Την ίδια ώρα, την προσεχή Παρασκευή 10 Ιουλίου, μετά τις 13:00, αναμένεται να αναρτηθούν οι βαθμολογίες των υποψηφίων των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες εξετάσεις, για τα μαθήματα Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού. Οι υποψήφιοι θα μπορούν να δουν τα αποτελέσματά τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr/.

Δείτε ακόμη

Πανελλαδικές 2020: Αντίστροφη μέτρηση για τα αποτελέσματα – Την Παρασκευή οι βαθμολογίες
126 εισαγόμενα κρούσματα από την 1η Ιουλίου – Ανησυχία στην επιστημονική κοινότητα
Στη Σπιναλόγκα η Γιάννα Αγγελοπούλου: Συγκίνηση, μπουγάτσα και ρακές

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις