Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Άρης-ΑΕΚ στις 19:15
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Άρης-ΑΕΚ στις 19:15

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Κριτήριο για τη 2η θέση θα αποτελέσει το ματς ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης», στις 19:15 (Novasports 2).

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Κριτήριο για τη 2η θέση θα αποτελέσει το ματς ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης», στις 19:15 (Novasports 2). Οι κίτρινοι είναι χωρίς κάποιο κίνητρο, αλλά θέλουν να κάνουν τη ζωή των αντιπάλων τους… δύσκολη. Η Ένωση θέλει να ξετυλίξει το δώρο του ΠΑΟΚ και να απομακρυνθεί στο +2 από τον δικέφαλο του Βορρά. Κατά συνέπεια να βρεθεί… καβάλα στ’ άλογο για τη 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Με αποστολή ανάγκης σήμερα και ως το φινάλε ο Άρης, κανένα αγωνιστικό πρόβλημα για την ΑΕΚ. Ο Λευκορώσος Αλεξέι Κουλμπακοφ θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης στο «Κλ. Βικελίδης». Βοηθοί του Κουλμπάκοφ στο «Κλ. Βικελίδης» θα είναι οι συμπατριώτες του Ντμίτρι Ζιουκ και Αλέι Μασλιάνκα. Τέταρτος ορίστηκε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας) και στο VAR οι Θανάσης Τζήλος (Λάρισας) και Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου).

Ο Άρης καλείται να παραταχθεί στην αναμέτρηση αυτή με πολλά προβλήματα και μόλις 14 άτομα στην αποστολή. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κουέστα, με τους Ρόουζ, Δεληζήση, Κόρχου και Μπακούτση στην τετράδα της άμυνας. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Σάσα και Ματίγια και μπροστά τους οι Γκάμα, Μαντσίνι και Μαρτίνες. Στην κορυφή της επίθεσης ο Διαμαντόπουλος. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Έμαν, Μπαλαγιάννης, Τσαγκαλίδης.

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Πλήρης και μόνο για τη νίκη

Η ΑΕΚ πάει χωρίς προβλήματα στο παιχνίδι του «Κλ. Βικελίδης», αφού αποθεραπεύτηκε και ο Μπακάκης. Μοναδικός στόχος της Ένωσης η νίκη για να βρεθεί μόνη 2η στη βαθμολογία και στο +2 από τον ΠΑΟΚ. Δεν αλλάζει κάτι στο σχηματισμό ο Μάσιμο Καρέρα, αλλά θα προχωρήσει σε αλλαγές σε πρόσωπα, για να δώσει ανάσες σε κάποιους παίκτες. Κάτω από τα δοκάρια ο Μπάρκας, με τους Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα, Λόπες σίγουρους στην άμυνα. Την άλλη θέση διεκδικούν Μπακάκης και Παουλίνιο, με τον δεύτερο να έχει το προβάδισμα. Ο Σιμόες είναι σίγουρος στο κέντρο, με τον Σιμάνσκι πιθανότατα δίπλα του, για να πάρει ανάσες ο Κρίστισιτς. Ο Μάνταλος θα έχει ξανά ελεύθερο ρόλο, ενώ επιστρέφει ο Βέρντε στα δεξιά. Ο Ολιβέιρα θα είναι στην κορυφή και ο Λιβάγια στην αριστερή πτέρυγα. Την αποστολή της ΑΕΚ αποτελούν οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάια, Αραoύχο, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Δείτε ακόμη

Εφτά κρίσιμες αναμετρήσεις στο αποψινό πρόγραμμα του καμπιονάτο
Τελειώνει η μάχη τίτλου ή αναζωπυρώνεται η φλόγα;
Χωρίς το μεγάλο ματς, το ενδιαφέρον σε Γιουρόπα και σωτηρία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις