Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Αγωνιστική… On/Off!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Αγωνιστική… On/Off!

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Η Ρεάλ Μαδρίτης σε δοκιμασία με τη Μπιλμπάο στη Χώρα των Βάσκων, με τη Βιγιαρεάλ εκτός έδρας παίζει η Μπαρτσελόνα

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον έχουν οι σημερινοί αγώνες της Λα Λίγκα. Ξεχωρίζει το ντέρμπι της Αθλέτικ Μπιλμπάο με την Ρεάλ Μαδρίτης και το παιχνίδι της Βιγιαρεάλ με την Μπαρτσελόνα. Αναμετρήσεις που μπορεί να αναζοπυρώσουν τη φλόγα στη μάχη κορυφής. Η και μπορεί να τη σβήσουν τελείως και να πάμε με “φιλικά” ως την αυλαία. Στο Νέο Σαν Μαμές, η Μπιλμπάο υποδέχεται την Ρεάλ. Ενα παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται 8η θέση, έχοντας 48 βαθμούς. Θέλουν να νικήσουν σήμερα και να μπορέσουν να πλησιάσουν την πρώτη 6αδα του βαθμολογικού πίνακα. Και να ελπίζουν σε ευρωπαϊκή έξοδο και μέσω πρωταθλήματος (έχουν και τον τελικό κυπέλλου).

Η Ρεάλ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Λα Λίγκα, έχοντας τέσσερις βαθμούς από την μεγάλη της αντίπαλο, Μπαρτσελόνα. Οι Μαδριλένοι, έχουν βρει τον ρυθμό τους μετά το restart, αφού έχουν 6 νίκες στα τελευταία 6 παιχνίδια. Σήμερα, θα προσπαθήσει να πάρει την νίκη, για να κρατήσει την διαφορά ασφαλείας από την Μπάρτσα ή και να τη διευρύνει -αν οι Καταλανοί γκελάρουν- κατακτώντας ουσιαστικά τον τίτλο.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Εσπανιόλ – Λεγκάνες

Η Εσπανιόλ υποδέχεται την Λεγκάνες στην μάχη των τελευταίων θέσεων. Οι Καταλανοί βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας  ένα βαθμό διαφορά από τους φιλοξενούμενους. Σήμερα, θα παλέψει για την νίκη για να συνεχίσει να έχει ελπίδες για παραμονή της.

Από την άλλη, η Λεγκάνες βρίσκεται στην 19η θέση, έχοντας 25 βαθμούς. Έχει το πάνω χέρι στην μεταξύ τους κόντρα και θα παλέψει για την νίκη. Με το θετικό αποτέλεσμα, θα μειώσουν στον ένα βαθμό από την Μαγιόρκα. Στους τελευταίους δύο αγώνες έχει δύο ήττες και θέλει να το αλλάξει αυτό απόψε.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Οσασούνα – Χετάφε

Οι γηπεδούχοι υποδέχονται την Χετάφε, σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον. Βρίσκονται στην 11η θέση, έχοντας 44 βαθμούς. Διανύει μια καλή σεζόν, ωστόσο, δεν έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον.  Έχει ένα σερί τριών νικών και θέλει να το επεκτείνει σήμερα. Θα βάλει δύσκολο στην Χετάφε και θα κυνηγήσει μια νίκη γοήτρου.

Οι γηπεδούχοι έχουν παίξει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και βρίσκονται στην 6η θέση με 52 βαθμούς, Έχουν 2 βαθμούς διαφορά από την Βιγιαρεάλ που βρίσκεται στην 5η θέση. Θέλει την νίκη σήμερα, για να μπορέσει να την προσπεράσει σε πιθανό στραβοπάτημα της.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα

Τα «κίτρινα υποβρύχια» υποδέχονται την Μπαρτσελόνα, σε ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 5η θέση, έχοντας 54 βαθμούς. Θέλει την νίκη σήμερα, για να μπορέσει να ισοφαρίσει την Σεβίλλη στην 4η θέση, έστω και με παιχνίδι περισσότερο. Το θετικό αποτέλεσμα θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την άλλη, η Μπάρτσα βρίσκεται στην 2η θέση, έχοντας 4 βαθμούς διαφορά από την Ρεάλ Μαδρίτης. Θέλει να εκμεταλλευτεί πιθανό στραβοπάτημα των Μαδριλένων και με νίκη να μειώσει στον ένα πόντο. Οι «μπλαουγκράνα» δεν έχουν μπορέσει να βρουν ρυθμό και να σταθεροποιήσουν την απόδοση τους. Έρχονται από ισοπαλία με την Ατλέτικο Μαδρίτης και απόψε θέλουν μόνο την νίκη.

Δείτε ακόμη

Πέρασαν 16 χρόνια από το «έπος»!
Αντίδραση και 2η θέση ο ΠΑΟΚ
Για το νταμπλ η Μπάγερν, για την έκπληξη η Λεβερκούζεν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις