Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – Άρης: «Χάλασε» του Φετφατζίδη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Άρης: «Χάλασε» του Φετφατζίδη

Σούπερ Λιγκ – Άρης: Ενώ όλα έδειχναν ότι θα ολοκληρωθεί άμεσα, η μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη στην Αλ Αΐν δείχνει να οδηγείται σε «ναυάγιο».

Σούπερ Λιγκ – Άρης: Ενώ όλα έδειχναν ότι θα ολοκληρωθεί άμεσα, η μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη στην Αλ Αΐν δείχνει να οδηγείται σε «ναυάγιο». Οι Άραβες την τελευταία στιγμή άλλαξαν τον τρόπο καταβολής των χρημάτων στον Άρη. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή αποχώρησε από τις διαπραγματεύσεις και εμφανίζεται εξοργισμένη με την εξέλιξη αυτή! Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δύσκολα θα υπάρξει νέα επαφή ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές. Βέβαια, αν επανέλθουν οι Άραβες στην αρχική συμφωνία, δεν αποκλείεται τελικά να υπάρξει θετική έκβαση στην υπόθεση αυτή.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης ήταν μια «ανάσα» από το να φορέσει τη φανέλα της Αλ Αΐν. Οι Άραβες τα είχαν βρει σε όλα με τον Άρη για την αγορά του παίκτη έναντι 1,5 εκ. ευρώ. Ωστόσο, η συμφωνία αυτή «χάλασε» από πλευράς Αλ Αΐν. Οι Άραβες θέλησαν να αλλάξουν τα οικονομικά δεδομένα, προσφέροντας άμεσα μικρότερο ποσό από αυτό που είχαν συμφωνήσει με τους Θεσσαλονικείς. Συγκεκριμένα, οι κίτρινοι περίμεναν εξ ολοκλήρου το ποσό προκαταβολικά για να κλείσει η υπόθεση αυτή. Ωστόσο, από την Αλ Αΐν προχώρησαν σε αλλαγή του τρόπου καταβολής των χρημάτων. Συγκεκριμένα πρότειναν να καταβάλλουν τα λεφτά στον Άρη σε δόσεις. Γεγονός που βρήκε αντίθετο τον Άρη και τον ίδιο τον παίκτη!

Σούπερ Λιγκ – Άρης: Δεν συζητάει ο Φετφατζίδης!

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την οργή της πλευράς του Γιάννη Φετφατζίδη. Όπως λέγεται ο παίκτης όχι απλά δεν μπήκε στη διαδικασία να συζητήσει την πρόταση αυτή, αλλά αποχώρησε οριστικά από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Το μόνο που μπορεί να αλλάξει την τροπή της υπόθεσης είναι οι Άραβες να τηρήσουν την αρχική συμφωνία. Αν αυτό συμβεί, τότε η μεταγραφή του Φετφατζίδη στην Αλ Αΐν θα έχει αίσιο τέλος.

Δείτε ακόμη

Έκανε πλάκα στη Αυστρία ο Μπότας
Ντέρμπι «αιωνίων» δίχως… αλάτι
Να πάρει το… δώρο και το πάνω χέρι!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις