Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Θοδωρής Μαραντίνης χωρισμός: Τα λόγια του τραγουδιστή για την σχέση του με την Σίσσυ
LIFESTYLE

Θοδωρής Μαραντίνης χωρισμός: Τα λόγια του τραγουδιστή για την σχέση του με την Σίσσυ

Θοδωρής Μαραντίνης χωρισμός: Για τον χωρισμό του με την Σίσσυ Χρηστίδου αλλά και για τα παιδιά τους μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής.

Θοδωρής Μαραντίνης χωρισμός: Για τον χωρισμό του με την Σίσσυ Χρηστίδου αλλά και το πως το διαχειρίζεται όλο αναφέρθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Θέμη Γεωργαντά. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε και για τα παιδιά του τονίζοντας πως αυτή την στιγμή είναι η προτεραιότητά τους. “Με την Σίσσυ προσπαθούμε να βρούμε την κατάλληλη ισορροπία για να νιώθουν ότι είμαστε οικογένεια, ότι η οικογένεια θα υπάρχει πάντα εκεί γι’ αυτούς.

Και εμείς το ψάχνουμε ακόμα, η προτεραιότητά μας είναι τα παιδιά από την πρώτη στιγμή”ανέφερε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης και συνέχισε: “Μια σχέση για να παραμείνει ενεργή θέλει πολλή δουλειά, όπως επίσης και αν κάποιος χωρίσει κι αυτό θέλει δουλειά καθημερινά, δεύτερη ανάγνωση, δεύτερη σκέψη και όσο γίνεται καθαρό μυαλό, ώστε αυτό να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στα παιδιά”.

Τα χρόνια πολλά της Σίσσυς στον frontman του συγκροτήματος Onirama

Από κει και πέρα να αναφέρουμε ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και αυτό φαίνεται αφού πριν μερικές ημέρες που ο τραγουδιστής είχε γενέθλια η όμορφη παρουσιάστρια έσπευσε να του ευχηθεί χρόνια πολλά διαδικτυακά “Happy Birthday του my baby Daddy! 42!”,έγραφε το story που είχε ανεβάσει.

Δείτε ακόμη
“Θα κοιτάξω τα επαγγελματικά μου” – Η Χαρά Παππά μιλά για τον χωρισμό της με τον Τούρκο
Η sexy Μαρία Καζαριάν – Άναψε φωτιές με το καλλίγραμμο κορμί της (pics)
Οι πρώτες οικογενειακές διακοπές για Μιλλούση – Πετρούνια (pics)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις