Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χαρά Παππά – Μπουράκ Χακί: Για τον Τούρκο ηθοποιό μίλησε το νεαρό μοντέλο
LIFESTYLE

Χαρά Παππά – Μπουράκ Χακί: Για τον Τούρκο ηθοποιό μίλησε το νεαρό μοντέλο

Χαρά Παππά - Μπουράκ Χακί: Για τον πρώην σύντροφό της αποφάσισε να μιλήσει το νεαρό μοντέλο, τονίζοντας πως έχει να θυμάται μόνο τα καλύτερα από τον Τούρκο ηθοποιό.

Χαρά Παππά – Μπουράκ Χακί: Η Χαρά Παππά έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNMT2. Αυτό όμως που απασχόλησε τα μέσα δεν ήταν η πορεία της στο διαγωνισμό μοντέλων αλλά ο δεσμός της με τον Τούρκο ηθοποιό, Μπουράκ Χακί. Οι δύο τους μετά τριάμισι χρόνια σχέσης έβαλαν τέλος στην σχέση τους. Ο πρώτος που αποφάσισε να μιλήσει δημοσίως για το χωρισμό τους ήταν ο Μπουράκ Χακί. Λίγες μέρες μετά η Χαρά Παππά θέλησε να αναφερθεί και εκείνη στον χωρισμό της με τον γνωστό ηθοποιό, τονίζοντας πως μόνο τα καλύτερα έχει να πει για τον Μπουράκ.

“Τα είπε ο Μπουράκ πάρα πολύ ωραία. Έχω μόνο καλά πράγματα να πω για εκείνον. Άλλωστε, δεν θα ήμασταν μαζί τόσο καιρό, δήλωσε αρχικά η Χαρά Παππά, ενώ σχετικά με την ψυχολογική της κατάσταση αρκέστηκε να πει λακωνικά: “Πώς θα μπορούσε να είναι ένας άνθρωπος που έχει χωρίσει;”. Στο σχόλιό μας ότι περιμέναμε γάμο, αλλά τελικά ήρθε χωρισμός, αρκέστηκε να απαντήσει ότι “όλα για καλό γίνονται”.

 

Δείτε ακόμη

Η sexy Μαρία Καζαριάν – Άναψε φωτιές με το καλλίγραμμο κορμί της (pics)
Οι πρώτες οικογενειακές διακοπές για Μιλλούση – Πετρούνια (pics)
“Ας είναι η ζωή μας ένας χορός”… Μακαρένα! Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς χορεύουν!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις