Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πετρούνιας – Μιλλούση διακοπές: Απόδραση στην Τήνο για το ερωτευμένο ζευγάρι
LIFESTYLE

Πετρούνιας – Μιλλούση διακοπές: Απόδραση στην Τήνο για το ερωτευμένο ζευγάρι

Πετρούνιας – Μιλλούση διακοπές: Στην όμορφη Τήνο βρίσκεται αυτό το διάστημα ο Λευτέρης Πετρούνιας μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο Βασιλική Μιλλούση και την εννέα μηνών κορούλα τους.

Πετρούνιας – Μιλλούση διακοπές: Στην Τήνο βρίσκεται αυτό το διάστημα η Βασιλική Μιλλούση μαζί με τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια και την εννέα μηνών κορούλα τους, Σοφία. Μετά το tour στα νησιά του Αιγαίου με σκάφος, το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να «πιάσει λιμάνι» στην όμορφη Τήνο. Το γνωστό ζευγάρι έχει μεγάλη αδυναμία στην μικρή τους κόρη και δεν μπορεί να την αποχωριστεί ούτε στιγμή! Έτσι θέλησαν να την πάρουν μαζί τους στις Κυκλάδες και να κάνουν και επίσημα τις πρώτες τους οικογενειακές διακοπές.

Η Βασιλική Μιλλούση, η οποία είναι λάτρης των social media δεν σταματά να μοιράζεται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους από την εξόρμηση της και τις ξέγνοιαστες στιγμές που βιώνει δίπλα στην πισίνα. Η Πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής δεν αφήνει λεπτό την κορούλα της από το πλευρό της και μαζί απολαμβάνουν δροσερές βουτιές στην Τήνο.

«Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδάκι» λέει η Μιλλούση

Από κει και πέρα να αναφέρουμε πως στο παρελθόν η αγαπημένη σε όλους αθλήτρια είχε μιλήσει για την εγκυμοσύνη της αλλά και για την κορούλα της, την μικρή Σοφία: «Έκανα όλους τους μήνες της εγκυμοσύνης γυμναστικής μέχρι και τον 9ο σχεδόν, στο σπίτι και στο γυμναστήριο. Μου έφτιαχνε την διάθεση η γυμναστική και έκανα όσο μου επέτρεπε η κοιλιά μου. Πήρα 9 κιλά σε όλη την εγκυμοσύνη, μου έχουν μείνει ακόμα 2 κιλά για να χάσω. Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδάκι, ήρθε αρκετά γρήγορα και ήταν πολύ μεγάλη έκπληξη και για τους δυο μας.

Οι πρώτοι άνθρωποι που το έμαθαν ήταν η μαμά και η αδελφή μου και μετά ο Λευτέρης γιατί έλειπε σε ταξίδι και δεν ήθελα να του το πω στο τηλέφωνο. Όταν το βλέπεις πρώτη φορά λες πως μοιάζει στον μπαμπά του, γιατί τα μάτια και το βλέμμα είναι ίδια, τα υπόλοιπα είναι δικά μου. Θα δείξει, κάθε μέρα αλλάζει». «Το συναίσθημα που ένιωσα στην πρώτη αγκαλιά δεν μπορώ να το περιγράψω. Έκλαψα πάρα πολύ και εγώ και ο μπαμπάς της. Διαπιστώνεις το μεγαλείο της φύσης, έκλαιγα από συγκίνηση κάθε φορά που την έβλεπα στην αγκαλιά μου. Ο Λευτέρης Πετρούνιας διατηρούσε την κρυφή ελπίδα ότι θα κάναμε αγόρι», εξομολογήθηκε η Βασιλική Μιλλούση.

 

Δείτε ακόμη

Ελ Μακφέρσον: Η γυναίκα ορισμός της ομορφιάς, σχολίασε φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη!
“Από την πρώτη στιγμή που σε είδα…” – Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Ρουβά στη Ζυγούλη
Με πατερίτσες η Αμαλία- Τι λέει ο πατέρας της, Πέτρος Κωστόπουλος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις