Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τραμπ τζούνιορ κορονοϊός: Θετική στον ιό η σύντροφός του
ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ τζούνιορ κορονοϊός: Θετική στον ιό η σύντροφός του

Τραμπ τζούνιορ κορονοϊός: Θετική στον κορονοϊό είναι η σύντροφος του Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ, συναγερμός στο Λευκό Οίκο.

Τραμπ τζούνιορ κορονοϊός: Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ, σύντροφος του γιου του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ, βρέθηκε θετική στον κορονοϊό σύμφωνα με ανώτερο αξιωματούχο της επιτροπής που διευθύνει. Ο ίδιος ο Τραμπ Τζούνιορ ήταν αρνητικός, αλλά έχει τεθεί σε καραντίνα.

“Αφού βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, η Κίμπερλι αμέσως απομονώθηκε για να περιορίσει κάθε διασπορά”, ανέφερε ο προσωπάρχης επιτροπής που συγκεντρώνει χρήματα για την προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ, Σέρτζιο Γκορ. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Κίμπερλι Γκιλφόιλ είναι ασυμπτωματική, ενώ σύντομα θα υποβληθεί και σε δεύτερο τεστ. Παράλληλα, ακύρωσε προληπτικά, τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις στις οποίες θα συμμετείχε.

https://www.instagram.com/p/CATw0X8ATMX/?utm_source=ig_embed

Ο γάμος του Τραμπ τζούνιορ έληξε το 2018

Ο γάμος του Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ έληξε το 2018. Τον Μάρτιο εκείνης της χρονιάς, η σύζυγός του, Βανέσσα, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, με τους δυο τους να δίνουν “μάχη” στα δικαστήρια προκειμένου να αποφασίσουν τους όρους του διαζυγίου. Τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά έγραψαν πως ο γιος του Αμερικανού προέδρου είχε απατήσει τη σύζυγό του το 2011. Λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου πάντως, ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ άρχισε να βγαίνει με την πρώην παρουσιάστρια του Fox News Κίμπερλι , η οποία και έχει γίνει σύμβουλος της εκστρατείας Τραμπ. Τώρα που διαγνώστηκε θετική στον ιό έχει σημάνει πάντως συναγερμός στον Λευκό Οίκο!

Δείτε ακόμη

“Ο Τραμπ βαριόταν και… πήρε τον μαρκαδόρο” – Χαμός στο Twitter με το φόρεμα της Μελάνια
«Ρατσιστικό ψάρι» η Μικρή Γοργόνα στην Κοπεγχάγη
Με… μπαλόνια «hot» φωτογραφίες της συζύγου του Κιμ Γιονγκ Ουν στη Βόρεια Κορέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις