Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Υβόννη Μπόσνιακ Μυκονος: Στο νησί των Ανέμων με μικροσκοπικό μπικίνι
LIFESTYLE

Υβόννη Μπόσνιακ Μυκονος: Στο νησί των Ανέμων με μικροσκοπικό μπικίνι

Υβόννη Μπόσνιακ Μυκονος: Στο νησί των Ανέμων βρέθηκε η Υβόννη Μπόσνιακ μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο Αντώνη Ρέμο - Πανικό προκάλεσε το μικροσκοπικό μπικίνι της.

Υβόννη Μπόσνιακ Μυκονος: Τις καλοκαιρινές τους διακοπές έχουν ξεκινήσει η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος. Το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε σε παραλία της Μυκόνου απολαμβάνοντας χαλαρές στιγμές μαζί με εκλεκτή παρέα. Εντύπωση όμως έκανε η σύζυγος του αγαπημένου τραγουδιστή με το καλλίγραμμο κορμί της. Η κάμερα του Mykonos Live TV τους αποθανάτισε σε κοσμική παραλία του νησιού των Ανέμων να απολαμβάνουν τα καταγάλανα νερά και τον ήλιο του κοσμοπολίτικου νησιού του Αιγαίου.

Από κει και πέρα να αναφέρουμε πως η Υβόννη έχει αναφερθεί σε παλαιότερη συνέντευξή της στη διατροφή της λέγοντας χαρακτηριστικά: “Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που δεν έχω αδυναμία στα γλυκά, αλλά έχω ένα θέμα με τα burgers. Είναι μια τροφή στην οποία δεν μπορώ ν’ αντισταθώ. Κατά τ’ άλλα, δεν μπορώ να πω πως υπάρχει κάτι που τρώω περισσότερο ή πιο συχνά. Γενικότερα η διατροφή μου είναι ισορροπημένη.” ενώ είχε αναφέρει πως κάνει πολλά και τακτικά γεύματα μέσα στην ημέρα και πίνει πολύ νερό.

Δείτε ακόμη

Άναψε φωτιές η Δήμητρα Αλεξανδράκη – Δείτε το νέο της hair look (vid)
Κάθε μέρα και από μια καυτή φωτογραφία η Τουνη
Το χιουμοριστικό ποστ του Λεωνίδα Κουτσόπουλου (pic)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις