Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λεωνίδας Κουτσόπουλος Αντίπαρος: Το χιουμοριστικό ποστ του Έλληνα σεφ
LIFESTYLE

Λεωνίδας Κουτσόπουλος Αντίπαρος: Το χιουμοριστικό ποστ του Έλληνα σεφ

Λεωνίδας Κουτσόπουλος Αντίπαρος: Με χιούμορ, ο γνωστός σεφ μας εύχεται καλή σεζόν από την Αντίπαρο, όπου βρίσκεται για τις ανάγκες του νέου του εστιατορίου.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος Αντίπαρος: Στην Αντίπαρο θα βρει η νέα καλοκαιρινή σεζόν τον αγαπημένο μας σεφ, Λεωνίδα Κουτσόπουλο,  καθώς όπως έγραψε θα επιμεληθεί το μενού στο εστιατόριο του μέσα σε γνωστό ξενοδοχείο του νησιού αλλά φυσικά περιέγραψε και την εργασιακή του πραγματικότητα με τρόπο που θα σας κάνει να κλάψετε από τα γέλια. Ο γνωστός σεφ ο οποίος είναι λάτρης των social media αποφάσισε να κοινοποιήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με τον ίδιο να ποζάρει κοντά σε ένα πολυτελές φουσκωτό.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία έγραφε χαρακτηριστικά: “Ναι έλα… Τι εννοείς δεν έχω φουσκωτό; Κι αυτό πίσω ποιανού είναι; Τέλος πάντων… Πούλα κάμποσες από τις μετοχές με τα τσιμέντα… Τι εννοείς δεν έχω μετοχές;; “ντρρριιιννν”(ξυπνητήρι) εντάξει, σηκώνομαι… Να είμαστε όλοι καλά..! Καλή σεζόν σε όλους μας!”

View this post on Instagram

… Ναι έλα… Τι εννοείς δεν έχω φουσκωτό?κι αυτό πίσω ποιανού είναι?? Τέλος πάντων… Πούλα κάμποσες από τις μετοχές με τα τσιμέντα… Τι εννοείς δεν έχω μετοχές??? "ντρρριιιννν"(ξυπνητήρι) εντάξει, σηκώνομαι… Να είμαστε όλοι καλά..! Καλή σεζόν σε όλους μας.! @samano_restaurant @_petros_stef @toul.creates @kourosvillageantiparos @antiparosrentaboat.gr #antiparos#summer2020#cometomegianatinvreisnaglentisoumetogetherkaiianamnisiapotingreecethasoumeineigiaforever

A post shared by Κουτσόπουλος Λεωνίδας (@chef_koutsopoulosleonidas) on

 

Δείτε ακόμη

Πολύ σοβαρό τροχαίο για την Αμαλία Κωστοπούλου – Στις ΗΠΑ η Τζένη Μπαλατσινού
Εξόρμηση στη νησί των Ανέμων η Ηλιάνα Παπαγεωργίου (vid)
“Δεν ξέρω αν μπορώ να δω ερωτικά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις