Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωάννα Τούνη – φωτογραφίες: Έριξε άκυρο στη Φαίη Σκορδά
LIFESTYLE

Ιωάννα Τούνη – φωτογραφίες: Έριξε άκυρο στη Φαίη Σκορδά

Ιωάννα Τούνη - φωτογραφίες: Η συνεργασία με την Φαίη Σκορδά που δεν προχώρησε και οι ημίγυμνες φωτογραφίες σπό την Κρήτη με αγάπη.

Ιωάννα Τούνη – φωτογραφίες: Έγινε και αυτό. Με καλό λόγο για την αρνητική απάντηση της Ιωάννας Τούνη. Το όνομα της Ιωάννας Τούνη παίζει σε πολλά ταμπλό τον τελευταίο καιρό. Μία τα απαγορευμένα βίντεο που διέρρευσαν, μία κάτι (ημί)γυμνες φωτογραφίες της. Τώρα ήρθε και αυτό και δεν ξέρουμε πως να το διαχειριστούμε. Η Φαίη Σκορδά αναζητεί νέους συνεργάτες για να ανανεώσει το «Πρωινό». Και μία από τις σκέψεις της ήταν η Ιωάννα Τούνη.

Τις συνδέει, βλέπετε, η Θεσσαλονίκη, η Ιωάννα πουλάει. Σα να λέμε 1+1=2. Μόνο που η Θεσσαλονικιά δεν αποδέχτηκε την πρόταση της Σκορδά, λόγω μεγάλου όγκου υποχρεώσεων! Οι μόνοι σίγουροι στο πλευρό της Σκορδά τη νέα σεζόν είναι η Λίτσα Πατέρα και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ιωάννα Τούνη – φωτογραφίες: Κάθε μέρα και πιο καυτές εικόνες

Η Ιωάννα Τούνη μας έχει κακομάθει και κάθε μέρα ανεβάζει όλο και πιο καυτές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αυτή τη φορά η Ιωάννα Τούνη το τερμάτισε και μας τρέλανε κόσμο με τη φωτογραφία που αποφάσισε να δημοσιεύσει. Ένα φουλάρι και το κύμα να πέφτει πάνω στο κορμί της. Η εντυπωσιακή θεσσαλονικά για ακόμα μια φορά μας έδειξε το καλλίγραμμο κορμί της. Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε από την Κρήτη.

Δείτε ακόμη

H Πριγκίπισσα Ευγενία μοιράστηκε μια φωτογραφία της ουλής που έχει θέλοντας να περάσει ένα σπουδαίο μήνυμα
Το χιουμοριστικό ποστ του Λεωνίδα Κουτσόπουλου (pic)
Η Μπόμπα δεν είναι μόνο σύζυγος Τανιμανίδη – Αποκάλυψε το επάγγελμά της (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις