Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μέγκαν Μάρκλ – ταλέντο: Τι δεν ξέρουμε για την τέως δούκισσα του Σάσσεξ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μέγκαν Μάρκλ – ταλέντο: Τι δεν ξέρουμε για την τέως δούκισσα του Σάσσεξ

Μέγκαν Μάρκλ - ταλέντο: Η Μέγκαν Μαρκλ απέδειξε ότι εκτός από ηθοποιός και πρώην μέλος της βασιλικής οικογένειας, έχει κι άλλα κρυφά ταλέντα. Μιλά άπταιστα ισπανικά!

Μέγκαν Μάρκλ – ταλέντο: Η Μέγκαν Μαρκλ απέδειξε ότι εκτός από ηθοποιός και πρώην μέλος της βασιλικής οικογένειας, έχει κι άλλα κρυφά ταλέντα. Μιλά άπταιστα ισπανικά! Μπορεί μέχρι πρότινος, να ξέραμε πως η Μέγκαν Μαρκλ ήταν μια αξιόλογη ηθοποιός, με σημαντικότερη την εμφάνισή της στην τηλεοπτική σειρά «Suits», να γνωρίζαμε πως είναι φαν της καλλιγραφίας, την οποία μάλιστα είχε αξιοποιήσει στο παρελθόν προκειμένου να βγάζει το χαρτζιλίκι της, αλλά η γλωσσομάθειά της, ήταν άγνωστη στο ευρύ κοινό.

Όμως, στις 23 Ιουνίου, κατά την διάρκεια της επίσκεψής της μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι στο Homeboy Industries – το οποίο υποστηρίζει άτομα που έχουν αποφυλακιστεί ή ήταν πρώην μέλη συμμοριών – εκτός από την παρασκευή γευμάτων και το ζύμωμα, μίλησε σε άπταιστα ισπανικά. Προς έκπληξη των εργαζομένων, η 38χρονη Μέγκαν Μαρκλ, άρχισε να μιλά στα Ισπανικά με έναν από τους υπαλλήλους. «Μιλούσε τέλεια ισπανικά με μια νεαρή γυναίκα» λέει ο ιερέας Γκρεγκ Μπόιλ, ιδρυτής της οργάνωσης στο περιοδικό People. «Δεν κόλλησε καθόλου. Άρχισε να μιλά αμέσως ισπανικά, κάτι που ήταν μια αποκάλυψη, διότι τα μιλούσε πολύ καλά».

Μέγκαν Μάρκλ – ταλέντο: Πώς έμαθε τα ισπανικά

Μετά την αποφοίτησή της από το διεθνές Πανεπιστήμιο Northwestern, η Μέγκαν Μαρκλ εργάστηκε στην Αμερικανική πρεσβεία στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, όπου εξασκήθηκε στην γλώσσα. Όσο για την επίσκεψή τους στο Homeboy Industries, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι «ήταν πολύ απλοί και απολύτως αφοσιωμένοι στην δουλειά τους», πρόσθεσε ο ιερέας, τονίζοντας πως η δούκισσα του Σάσεξ τον κάλεσε λίγο μετά την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ για να κανονίσουν μια συνάντηση και να βοηθήσουν εθελοντικά στο έργο τους. «Ήταν πολύ απλοί. Το μόνο που ήθελαν, ήταν να βοηθήσουν» «Δεν ήθελε να καθίσουμε να συζητήσουμε ή να τους κάνουμε μία ξενάγηση» προσθέτει ο ιερέας.

«Ήξεραν ότι η δουλειά μας είναι να βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση της επισιτιστικής ανασφάλειας στην κομητεία, και αυτό την ενδιέφερε, οπότε είπε: ‘Θέλουμε να έρθουμε και να βάλουμε μια ποδιά’. Και αυτό έκαναν. Ήταν υπέροχο. Φόρεσαν επίσης μάσκα, γάντια και καλύμματά μαλλιών και ετοίμασαν κρουασάν και άλλα προϊόντα για όσους έχουν ανάγκη στην κοινότητα. Η Μέγκαν ήταν αρκετά καλή στην δουλειά αυτή, ο Χάρι μάλλον λιγότερο».

Δείτε ακόμη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις