Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τέλος Μενεγάκη – Κοντομηνάς: Η “εισβολή” του καναλάρχη στο στούντιο και τα “ετοιμάσου”
LIFESTYLE

Τέλος Μενεγάκη – Κοντομηνάς: Η “εισβολή” του καναλάρχη στο στούντιο και τα “ετοιμάσου”

Τέλος Μενεγάκη - Κοντομηνάς: "Δεν είπε σε κανέναν τίποτα και μου είπε στο αυτί πάμε μαζί κάτω να δούμε την Ελένη".

Τέλος Μενεγάκη – Κοντομηνάς: Το οριστικό αντίο της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha και στην τηλεόραση δεν έμεινε ασχολίαστη από την εκπομπή Happy Day. Μάλιστα, ο Δήμος Βερύκιος, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που είχε κάνει τότε μεγάλη αίσθηση, όταν ο Δημήτρης Κοντομηνάς είχε εισβάλει στην εκπομπή της, ενώ εκείνη βρισκόταν στην κουζίνα μαζί με τον μάγειρά της. Ήταν Οκτώβριος του 2016 όταν ο Κοντομηνάς εμφανίστηκε ξαφνικά στο πλατό, έχοντας δίπλα του τον Δήμο Βερύκιο, για να μιλήσει για τον διαγωνισμό με τις τηλεοπτικές άδειες. Ο δημοσιογράφος, το πρωί της Πέμπτης στο Happy Day με αφορμή το τηλεοπτικό αντίο της Ελένης Μενεγάκη, θέλησε να αποκαλύψει το παρασκήνιο αυτής της “εισβολής”.

“Τότε με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες έδειξε πως είναι επαγγελματίας μέχρι την τελευταία στιγμή. Θα σας αποκαλύψω ένα μόνο πράγμα. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, στην κορύφωση του αγώνα για να διατηρηθεί το κανάλι όρθιο, σε μια στιγμή πάρα πολύ δύσκολη, είχε έρθει στα studio pro στην Παλλήνη ο τότε ιδιοκτήτης του σταθμού. Δεν είπε σε κανέναν τίποτα και μου είπε στο αυτί πάμε μαζί κάτω να δούμε την Ελένη. Μου είπε ετοιμάσου.

Τα “ετοιμάσου” τα δικά του ήταν πυρηνικές βόμβες. Και μπουκάραμε μέσα στο πλατό. Στην κουζίνα, την ώρα της μαγειρικής. Θέλω να σας πω πως αυτή η κίνηση στιγμάτισε σε μεγάλο βαθμό την πολιτική σκέψη του τότε κυβερνόντος κόμματος στο θέμα των πολιτικών αδειών. Εκεί που η Μενεγάκη δεν γνώριζε την άφιξη του τότε ιδιοκτήτη του σταθμού δεν τα έχασε. Εκεί έδειξε πόσο επαγγελματίας ήταν. Αλλά έχει και επιχειρηματικό μυαλό. Οι διαπραγματεύσεις που έκανε με τον ιδιοκτήτη για το δικό της μπάτζετ, δεν παίζονται. Με όλη μου την αγάπη, κάθε επιτυχία”.

Τέλος Μενεγάκη: Το φιλί στον Μάκη

Στην πιο συγκινητική μέρα της καριέρας της, την τελευταία της ημέρα στην τηλεόραση, η Ελένη Μενεγάκη δεν ήταν μόνη της. Εκτός από τους συνεργάτες και την κουμπάρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου, ήταν εκεί ο αγαπημένος της σύζυγος Μάκης Παντζόπουλος και τα τέσσερα παιδιά της. Μάλιστα, για πρώτη φορά η παρουσιάστρια μας έδειξε τα πρόσωπα των κοριτσιών της. Ενώ μιλούσε με την Θεοδωρίδου, κάποια στιγμή η Ελένη είπε ότι δεν μπορεί να μην χαιρετίσει έναν άνθρωπο που αγαπάει πολύ. Και έφυγε με την κάμερα να την ακολουθεί και πήγε να δώσει ένα τρυφερό φιλί στο στόμα στον Μάκη Παντζόπουλο.

Στη συνέχεια πήρε τον γιο της Άγγελο και τον φίλησε, ενώ στο τέλος πήγε δίπλα στις τρεις κόρες της που κάθονταν εκεί και πόζαρε μαζί τους. Αυτή ήταν μια μοναδική στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να μοιραστεί μαζί με τους αγαπημένους της τηλεθεατές λίγο πριν το τέλος.

Μενεγάκη και Γκουντάρας: Τι έγινε όταν έσβησαν τα φώτα

Η συνάντηση του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Ελένης Μενεγάκη στην τελευταία εκπομπή της παρουσιάστριας ήταν μια από τις πιο συγκινητικές που διαδραματίστηκαν ζωντανά στο πλατό.  Μετά από 3 χρόνια που είχαν να συναντηθούν ο πάγος έσπασε και οι δυο τους αγκαλιάστηκαν σφιχτά και σε μια στιγμή έγιναν όλα όπως ήταν παλιά. Στην εκπομπή «Ευτυχείτε», όπου εργάζεται ο Γρηγόρης Γκουντάρας περιέγραψε πώς ήταν αυτές οι στιγμές αλλά και όλο το παρασκήνιο όταν έσβησαν τα φώτα…

«Κλαίω σαν την Μάρθα Βούρτση πια, έχω γίνει ρεζίλι στο πανελλήνιο. Ξέρει πολύ καλά η Ελένη ότι εγώ δεν θα πω ψέματα ποτέ και θα είμαι ειλικρινής. Πήγα με την καρδιά μου και αν δεν με έπαιρνε τηλέφωνο δεν θα πήγαινα, γιατί έτσι ένιωθα. Από την άλλη, λυτρώθηκα, ήταν πολύ σημαντικό για μένα για να κλείσει αυτό το κεφάλαιο στη ζωή μου. Και τίποτα να μη λέγαμε, με αυτή την αγκαλιά δεν θα είχε αλλάξει κάτι, πάλι το ίδιο θα αισθανόμουν. Ήταν σαν να ξαναδούλευα. Tης είπα όταν έσβησαν τα φώτα «Ελένη θα τα ξαναπούμε κάποια στιγμή», βγάλαμε μια φωτογραφία μαζί κι έφυγα», αποκάλυψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Τέλος Μενεγάκη: Δείτε τι ψιθύρισε στους δημοσιογράφους μετά το τέλος των δηλώσεών της

«Στο επανιδείν. Σας ευχαριστώ. Καλά κουράγια σε όλου σας στην τηλεόραση κα κάθε χρόνο να τα δίνετε όλα με τη ψυχή σας. Αν κάτι έχω να πω είναι αυτό. Να τα δίνετε όλα και με την ψυχή σας. Γεια σας παιδιά». Με τη δήλωση αυτή η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε τους δημοσιογράφους που την περίμεναν έξω από τo studio της εκπομπής της, μετά το φινάλε της εκπομπής της. Στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη πήγε στο αυτοκίνητό της και λίγο πριν κλείσει την πόρτα ψιθύρισε κάτι στους δημοσιογράφους. Είπε ψιθυριστά στους δημοσιογράφους «Μη με ξεχνάτε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις