Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΝΕΛ συνεδρίαση 2020: Το κόμμα… ζει και βασιλεύει
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΝΕΛ συνεδρίαση 2020: Το κόμμα… ζει και βασιλεύει

ΑΝΕΛ συνεδρίαση 2020: Οι περισσότεροι θεώρησαν ότι αποφάσισε να διακόψει κάθε δραστηριότητα του κόμματος, αλλά χθες πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση.

ΑΝΕΛ συνεδρίαση 2020: Ένα χρόνο μετά την απόφασή τους να μην συμμετάσχουν στις εθνικές εκλογές τον Ιούλιο του 2019, οι ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου…. ενώθηκαν ξανά! Την ώρα που οι αποκαλύψεις που κάνουν την κυβέρνηση να μιλά για παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και με προσωπική εμπλοκή του Πάνου Καμμένου αλλά και της συζύγου του στις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες σοκάρουν, το κόμμα φαίνεται πως επανδραστηριοποιείται. Στις τελευταίες Ευρωεκλογές το κόμμα των ΑΝΕΛ- μετά τις αποχωρήσεις των στελεχών του που βρέθηκαν σχεδόν όλοι στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ- πήρε μόλις 0,8% και ο Πάνος Καμμένος αποφάσισε να μην κατεβάσει το κόμμα στις εθνικές εκλογές.

Οι περισσότεροι θεώρησαν ότι αποφάσισε να διακόψει κάθε δραστηριότητα του κόμματος, αλλά χθες πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου και παρουσία στελεχών. Στη συνεδρίαση των ΑΝΕΛ σήμερα, στο πλάι του Πάνου Καμμένου βρέθηκαν ο Παναγιώτης Σγουρίδης και ο Νίκος Μαυραγάνης.

Πώς αύξησε το εισόδημά του κατά 3.350.000 ευρώ!

Ο Πάνος Καμμένος μαζί με την αδελφή του Αλεξία Καμμένου πούλησαν εν μέσω πανδημίας ένα ακίνητο προς 3.350.000 ευρώ. Ποσό αρκετά σημαντικό αν κρίνει κανείς ότι η αντικειμενική αξία του συγκεκριμένου ακινήτου είναι 1.282.558 ευρώ. Σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά «ο Πάνος Καμμένος αποδεικνύεται μεγάλος γάτος». Και αυτό αφού κατάφερε «εν μέσω πανδημίας να πουλήσει ακίνητο στην περιοχή της Ακρόπολης και συγκεκριμένα επί των οδών Χατζηχρήστου και Μακρυγιάννη, σύμφωνα με την συμβολαιογραφική πράξη 27292 που συντάχθηκε από τη συμβολαιογράφο Ελένη Κωνσταντινίδου στις 19 Μαρτίου 2020.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα το εν λόγω ακίνητο περιήλθε στην κατοχή των αδελφών Καμμένου μετά το θάνατο του πατέρα τους το 2016, και ήταν ιδιοκτησία του δια της εταιρείας AUTOPOL. Αγοραστής των «οριζόντιων ιδιοκτησιών και εξ αδιαιρέτου ποσοστού οικοπέδου» όπως περιγράφεται στο συμβόλαιο είναι η ΜΑΡΙΟΛΑΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, η οποία είναι καταχωρημένη στο Γενικό ΕΜπορικό Μητρώο ΕΒΕΑ στις 12/3/2020″. Σύμφωνα με την εφημερίδα η παραπάνω εταιρεία κατέβαλε στον Πάνο και Αλεξία Καμμένου στις 19 Μαρτίου 2020 το ποσό των 3.350.000 ευρώ και η οποία είχε συσταθεί επτά ημέρες νωρίτερα.

Δείτε ακόμη

Οργή Καμμένου: Αν ο Παπαγγελόπουλος δεν διαψεύσει το διάλογο, προσφεύγω στη Δικαιοσύνη

Το “σούργελο” Τζούλη, οι “τεμπέληδες” βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και η εντολή για συλλήψεις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις