Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

07

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Καμμένος – Παπαγγελόπουλος: Απειλεί με μήνυση ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος – Παπαγγελόπουλος: Απειλεί με μήνυση ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας

Καμμένος - Παπαγγελόπουλος: "Όσα φέρεται να ισχυρίστηκε ο Παπαγγελόπουλος για εμένα και την σύζυγό μου, αποδεικνύουν τον παρασκηνιακό τρόπο με τον οποίο εκτελούσε τα καθήκοντά του, εν αγνοία μάλιστα του Τσίπρα" δήλωσε.

Καμμένος – Παπαγγελόπουλος:  Λάβρος κατά του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου δηλώνει ο Πάνος Καμμένος, ζητώντας του να ανασκευάσει όσα ψεύδη εκστόμισε κατά του ιδίου και της οικογένειάς του, αλλιώς θα κινηθεί νομικά εναντίον του. Ολόκληρη η δήλωση του Πάνου Καμμένου: “Μετά τη δημοσιοποίηση μιας από τις πολλές – προφανώς – θερμές συνομιλίες των Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένου με τον άλλοτε “αγαπημένο” τους υπουργό Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, εάν ο τελευταίος δεν διαψεύσει ρητά, αφενός την συνομιλία τους, αφετέρου τα όσα ψευδώς φέρεται να διηγήθηκε για προφανείς λόγους συναλλαγής, και οι πλέον αφελείς πλέον αντιλαμβάνονται την σχέση διαπλοκής που είχαν τα παραπάνω πρόσωπα μεταξύ τους, τα οποία ενημερώνονταν αναρμοδίως και υπογείως για εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις, και μάλιστα για υπόθεση που αφορούσε στα ανήλικα παιδιά μου.

Όσα φέρεται να ισχυρίστηκε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος για εμένα και την σύζυγό μου, με πρωτοφανές αγοραίο ύφος και για γνωστό εισαγγελικό λειτουργό από ό,τι φαίνεται εν αγνοία του και τον οποίο φέρεται να ενέπλεξε για να προσδώσει προφανώς αληθοφάνεια στη δυνατότητα των παρεμβάσεών του στη Δικαιοσύνη, υπέρ των στελεχών των “Παραπολιτικών” και όχι μόνον, δεν είναι απλώς ψευδή, συκοφαντικά και φράσεις του υποκόσμου, αλλά αποδεικνύουν τον παρασκηνιακό τρόπο, με τον οποίο εκτελούσε τα καθήκοντά του εν αγνοία μάλιστα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Θέλω να πιστεύω ότι οι μυστικές συνομιλίες των “κατασκόπων” δεν επεκτείνονταν και σε άλλες δικαστικές υποθέσεις όπως το Νoor1. Ας λύσουν μεταξύ τους τα χρέη και τα υπόλοιπα, εάν υπάρχουν. Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος υποχρεούται να διαψεύσει όσα ψεύδη φέρεται να ισχυρίστηκε και να εξηγήσει τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτό, αλλιώς αναλαμβάνει την ευθύνη. Την απάντηση οφείλει να την δίνει στον ελληνικό λαό και όχι στο κανάλι Mega και τους μετόχους του. Σε ό,τι με αφορά, ηθικά δεν τον απαλλάσσει ότι προφανώς έλαβε χώρα μία ακόμη παράνομη υποκλοπή. Εάν δεν το κάνει, θα προσφύγω στη δικαιοσύνη η οποία ανήκει σε όλους τους Έλληνες και είναι ανεξάρτητη”.

Απόσπασμα από τους διαλόγους “φωτιά”

Ένα απόσπασμα από τους διαλόγους φωτιά που παρουσιάζουν τα Παραπολιτικά, σε ρεπορτάζ που υπογράφει ο εκδότης εφημερίδας Γιάννης Κουρτάκης, παρουσιάστηκε από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega. Ουσιαστικά πρόκειται για ηχογραφημένη συνομιλία του διευθυντή των Παραπολιτικών, Παναγιώτη Τζένου με τον τότε αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ο οποίος αναφέρεται στο τι είπαν με τον Πάνο Καμμένο μπροστά στον Τσίπρα.

Ακολουθεί ο διάλογος:

Παπαγγελόπουλος: Θα σου δώσω μια πληροφορία τώρα που θα αποτρέψει κάτι σε βάρος σας, αλλά…δεν παν΄να, ας ακουνε, τι έγινε… Εχω τρομάξει πια με αυτά, με παρακολουθούνε εμένα. Εγώ πλακώνομαι συνεχώς με τον Καμμένο, συνεχώς πλακώνομαι.

Τζένος: Με τον ίδιο ή με την Τζούλη.

Παπαγγελόπουλος: Με τον ίδιο. Δεν μιλάω εγώ με το σούργελο… ας με συγχωρείς. Άμα κάθομαι να απαντάω στη Τζούλη, απαντάω στον Γεωργιάδη, απαντάω στο Σαμαρά όλη μέρα…

Τζένος: Το τελευταίο λοιπόν επεισόδιο που λες, κόντρα ήτανε?

Παπαγγελόπουλος: Ναι. Πήγα εγώ γιατί…κατά τις δέκα, έντεκα δεν θυμάμαι. Πάω και του λέω: Πρόεδρε (εννοεί τον Τσίπρα), νομίζω ότι και να πει ο Σαμαράς δεν θα του απαντήσω, θα τον κάνω ήρωα. Τον έχω ξεφτιλίσει…. Και την ώρα που λέω αυτά, μπαίνει ο Καμμένος μέσα.

Τζένος: Στο γραφείο του Τσίπρα, στη Βουλή?

Παπαγγελόπουλος: Μεταξύ μας αυτά τώρα, ούτε στο Γιάννη, γιατί ο Γιάννης είναι μ@@@@, θα γράψει κανένα παραπολιτικό.

Τζένος: Ναι

Παπαγγελόπουλος: Τελειώνει εκεί. Καταλαβαίνει παρόλο το μεθύσι του ότι έχω δίκιο και ότι δεν μπορεί να πείσει τον Τσίπρα. Ναι, μου λέει, αλλά στο θέμα του Ανδρέου. Εγώ δεν κατάλαβα.

Τζένος: Ποιος είναι ο Ανδρέου?

Παπαγγελόπουλος: Ο Ανδρέου είναι ο εισαγγελέας που πρέπει να έχει την υπόθεση τη δική σας, για εγκληματική οργάνωση.

Τζένος: Περίμενε, ο Ζαγοραίος δεν σου έχει πει?

Παπαγγελόπουλος: Άκουσε να δεις, μετά από αυτή την ιστορία, ο Ζαγοραίος δε με βλέπει, ούτε σηκώνει τηλέφωνα, με σημειώματα μόνο επικοινωνούμε.

Τζένος: Φοβάται παρακολούθηση

Παπαγγελόπουλος: Και ο Ζαγοραίος μέχρι να κόψουμε τις επικοινωνίες μου έλεγε “ήρθε η κ@@@@, πλακωθήκαμε, αυτά, εκείνα, τα άλλα. Του λέω “ποιος τα λέει αυτά ρε μ@@@@”. Μου λέει “οι αστυνομικοί” του τμήματος εκεί.

Τζένος: Των εκβιαστών?

Παπαγγελόπουλος: Δεν ξέρω, έτσι ο Καμμένος τώρα μπορεί και λέει μ@@@@ και λένε ότι ο Ζαγοραίος δεν αφήνει τον Ανδρέου και τον Ζαγοραίο δεν τον αφήνεις εσύ. Του λέω “τι λες εγώ ούτε που ξέρω την υπόθεση”, λέω εγώ την είχα ξεχάσει. Μου λέει απόδειξέ το μου ότι λές αλήθεια”. Πάρε τώρα τον Ζαγοραίο μπροστά μου και δώστους εντολή να τους γ@@@@

Τζένος: Στον Τσίπρα αυτά μπροστά; Κάτσε περίμενε, στον Τσίπρα αυτά μπροστά?

Παπαγγελόπουλος: Ναι, ναι, ναι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις