Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – Μακάμπι: Τα λεφτά σας πίσω!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – Μακάμπι: Τα λεφτά σας πίσω!

Μπάσκετ - Μακάμπι: Στα νέα διαρκείας προέβλεψαν για κάθε χαμένο παιχνίδι ανεξαρτήτως αιτίας, επιστροφή χρημάτων 50-80% στον κάτοχο της κάρτας!

ΜπάσκετΜακάμπι: Δεν την αποκαλούν τυχαία «ομάδα του λαού»! Η Μακάμπι Τελ Αβίβ, σε μία τόσο δύσκολη εποχή, ανταποδίδει το στήριγμα που τις προσφέρουν οι οπαδοί της. Αποδεικνύοντας ότι νοιάζεται για τον κόσμο της. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, προσπαθεί να προβλέψει το ενδεχόμενο επανεμφάνισης του κορωνοϊού. Ετσι, εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής των χρημάτων των εισιτηρίων σε οπαδούς. Οι Ισραηλινοί βασίζουν τα έσοδα τους στην παρουσία του κόσμου της. Περίπου το 70% του γηπέδου γεμίζει από κατόχους διαρκείας.

Η σχέση της ομάδας με τους οπαδούς της παραμένει μοναδική και ιδιαίτερη στο πέρασμα των χρόνων. Ανέκαθεν, η Μακάμπι στήριζε πολλά στην παρουσία του κόσμου της, τον οποίο λόγω των καταστάσεων, δεν μπορεί να έχει στις εξέδρες. Η διοίκηση της ομάδας του Τελ Αβίβ, σκέφτεται να προβεί σε σημαντικές προσφορές για την έκδοση εισιτηρίων διαρκείας στους κατόχους τους.

Μπάσκετ – Μακάμπι: 50%-80% refund!

Η μία προσφορά που εξετάζει η ομάδα, ενόψει της νέας σεζόν, περιέχει επιστροφή 80% των χρημάτων σε κάθε παιχνίδι που θα ακυρώνεται. Η άλλη επιλογή είναι να επιστρέφεται το 50% σε περίπτωση, που κάποιο παιχνίδι θα έχει περιορισμένη προσέλευση κόσμου. Και να μπαίνουν σε λίστα προτεραιότητας οι κάτοχοι τους. Τέτοιες κινήσεις κάνουν την πρωταθλήτρια Ισραήλ ακόμα πιο μεγάλη. Καθώς, σε μία τόσο δύσκολη περίοδο για τον κόσμο, βάζει πλάτη και στηρίζει έμπρακτα τους οπαδούς της. Αυτούς που είναι πάντα στο πλευρό της!

Δείτε ακόμη:

Μαχαίρας στον ΟΠΑΠ: Πώς με εμπιστεύτηκε ο Καρέρα (vid)
Η Μπαρτσελόνα με νέα γκέλα κλώτσησε τον τίτλο πρωταθλήματος
Ασταμάτητες στη μαχη τίτλου Γιουβέντους και Λάτσιο!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις