Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Serie A’ – αγωνιστικό: Ιταλικά τρένα!
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Serie A’ – αγωνιστικό: Ιταλικά τρένα!

Serie A’ - αγωνιστικό: Η Βέκια Σινιόρα με Ντιμπάλα-Ρονάλντο 1-3 στην Τζένοα και η Λάτσιο το γύρισε 1-2 στην Τορίνο με Ιμόμπιλε και Παρόλο!

Serie A’ – αγωνιστικό: Με νίκες προχώρησαν Γιουβέντους και Λάτσιο στην ιταλική Serie A. Η Βέκια Σινιόρα επιβλήθηκε της Τζένοα 1-3 και διατηρήθηκε στο +4 από την Λάτσιο. Η οποία αντιμετώπισε τη συμπολίτισσα της Γιουβέντους, την Τορίνο που ζόρισε τους Ρωμαίους. Ωστόσο η ομάδα του Ιντζάκι πέρασε από με διπλό 2-1. Η Γιούβε έκανε το 3×3 στο πρωτάθλημα μετά την πανδημία. Δείχνουν, έτσι, ότι δεν θα επιτρέψει να γίνει θύμα έκπληξης και στην Serie A μετά το κύπελλο.

Στο 50’ ο Ντιμπάλα πήρε από τον Κουαδράδο και με ωραίο σουτ στην απέναντι γωνία πέτυχε το 0-1. O Κριστιάνο Ρονάλντο λίγες στιγμές σε κατά μέτωπο επίθεση με τρομερό σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 0-2 που “έδειξε” το νικητή! Στο 73’ ο Ντάγκλας Κόστα με απίστευτο σουτ-πλασέ στο παραθυράκι έκανε το 0-3. Tο μόνο που κατάφεραν οι Γενοβέζοι ήταν να μειώσουν στο 76’ στο τελικό 1-3 με δυνατό αριστερό του Πιναμόντι.

Serie A’ – αγωνιστικό: Το γύρισε η Λάτσιο

Η Λάτσιο αν και έχανε 1-0 στο 5’, αντέδρασε και με σκόρερ τον Ιμόμπιλε ισοφάρισε στο 48’. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε λίγο πριν το τέλος (72′). Mε το σουτ του Παρόλο να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα του Σιρίγκου.

Δείτε ακόμη:

Τζώρτζογλου: «Η ΕΠΟ είναι… ναρκοπέδιο»
Υπερψηφίστηκε ο διοικητικός απολογισμός της ΕΠΟ
“Πέσιμο” για ληστεία και μαχαίρωμα άσου της Ντέρμπι!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις