Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Champions League – Europa League: Κανένα plan B’
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Champions League – Europa League: Κανένα plan B’

Champions League - Europa League: Το παραδέχτηκε η ίδια η UEFA σε ερώτημα που της έθεσε η έγκυρη γαλλική εφημερίδα “L' Equipe”!

Champions LeagueEuropa League: Από μια λεπτή κλωστή κρέμεται η διεξαγωγή του Final 8 του Champions League! Πιο συγκεκριμένα, δεν υπάρχει εναλλακτικό πλάνο για τον τόπο διεξαγωγής του σε περίπτωση νέας έξαρσης της πανδημίας. Θυμίζουμε το τελικό τουρνουά είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, την Λισσαβόνα από τις 12 έως τις 23 Αυγούστου. Το Final 8 ανακοινώθηκε προ 10ημέρου ότι θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Μπενφίκα το Ντα Λουζ και σε αυτό της Σπόρτινγκ το “Ζοζέ Αλβαλάδε”.

Τη μη ύπαρξη εναλλακτικού πλάνου την παραδέχεται η ίδια η UEFA, στο ερώτημα που της έθεσε η έγκυρη γαλλική εφημερίδα “L ‘Equipe”. Την τελευταία περίοδο υπάρχει ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στην πορτογαλική πρωτεύουσα. Αυτό ανησύχησε την κοινή γνώμη, αφού η κυβέρνηση της χώρας έθεσε ξανά σε εφαρμογή περιοριστικά μέτρα στην Λισσαβόνα. Όμως, η UEFA δεν φαίνεται να προβληματίζεται ιδιαίτερα από την εξέλιξη της κατάστασης στην χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου.

Champions League – Europa League: “Αν χρειαστεί, θα προσαρμοστούμε”

Στην δήλωση της η Ένωση των Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών στην γαλλική εφημερίδα αναφέρει: “Η UEFA βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την πορτογαλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου και τις τοπικές αρχές”. Στην συνέχεια στην δήλωση της ανέφερε: “Ελπίζουμε, πως όλα θα πάνε καλά και θα τεθεί δυνατή η διεξαγωγή του τουρνουά στην Πορτογαλία. Προς το παρόν, δεν υπάρχει λόγος να σχεδιάζουμε ένα δεύτερο σχέδιο. Παρακολουθούμε την κατάσταση καθημερινά και θα προσαρμοσθούμε αν χρειαστεί”.

Δείτε ακόμη:

Τζώρτζογλου: «Η ΕΠΟ είναι… ναρκοπέδιο»
Υπερψηφίστηκε ο διοικητικός απολογισμός της ΕΠΟ
“Πέσιμο” για ληστεία και μαχαίρωμα άσου της Ντέρμπι!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις