Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αγγλία – Λίβερπουλ: Θρίλερ τα πανηγύρια
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγλία – Λίβερπουλ: Θρίλερ τα πανηγύρια

Αγγλία - Λίβερπουλ: Χάος στη γιορτή για το τέλος των 30 χρόνων αναμονής τίτλου - Η βραδιά τελείωσε με αρκετούς τραυματισμούς

ΑγγλίαΛίβερπουλ: Δύσκολο βράδυ για την πόλη του Λίβερπουλ. Χάος επικράτησε στο κέντρο της πόλης! Τα 30 χρόνια αναμονής ήταν πάρα πολλά για τους οπαδούς της Λίβερπουλ, οι οποίοι, ξεχύθηκαν στο δρόμο να πανηγυρίσουν. Ωστόσο, η νύχτα πήρε άλλη τροπή, αφού εκτυλίχθηκαν σκηνές βίας και πανικού. Διακεκριμένοι ηγέτες της πόλης ένωσαν τις δυνάμεις τους, για να καταδικάσουν τις σκηνές βίας στο κέντρο της πόλης του Λίβερπουλ χθες το βράδυ, καθώς οι ανεπίσημοι εορτασμοί για τον τίτλο της Λίβερπουλ είχαν άσχημη εξέλιξη.

Χιλιάδες οπαδοί των «κόκκινων» ξεχύθηκαν στο Πιερ Χεντ για να πανηγυρίσουν τον πρώτο τίτλο που κατέκτησε η ομάδα έπειτα από τριάντα χρόνια. Όμως, η βραδιά τελείωσε με αρκετούς τραυματισμούς. Σοκαριστικό βίντεο δείχνει έναν άντρα να σημαδεύει με πυροτέχνημα το Liver Building, εκεί  όπου ξέσπασε μια μικρή εστία φωτιάς σε ένα μπαλκόνι. Οι αστυνομικοί του Μέρσέϊσαϊντ προσπάθησαν να διαλύσουν τα πλήθη, αλλά υπήρξαν περαιτέρω αναφορές βίας και βανδαλισμού κατά την διάρκεια της νύχτας.

Αγγλία – Λίβερπουλ: “Οι λίγοι το χαλάνε στους πολλούς”

Σήμερα το πρωί, τόσο ο δήμαρχος της πόλης Τζο Άντερσον όσο και ο δήμαρχος της μητροπολιτικής περιοχής του Λίβερπουλ , Στιβ Ρόδεραμ, μοιράστηκαν δηλώσεις, καταδικάζοντας τις ενέργειες του πλήθους. Ο συνάδελφος Άλαστερ Μαχρέι, συντάκτης της Liverpool ECHO, επίσης καταδίκασε τις πράξεις μιας μειονότητας των οπαδών. Ενώ, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Για άλλη μια φορά, βλέπουμε τη μειονότητα να καταστρέφει τη χαρά στην πλειονότητα»!

Δείτε ακόμη:

Τζώρτζογλου: «Η ΕΠΟ είναι… ναρκοπέδιο»
Υπερψηφίστηκε ο διοικητικός απολογισμός της ΕΠΟ
“Πέσιμο” για ληστεία και μαχαίρωμα άσου της Ντέρμπι!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις