Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μηταράκης Μύκονος: Απόδραση στο νησί των ανέμων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μηταράκης Μύκονος: Απόδραση στο νησί των ανέμων

Μηταράκης Μύκονος: Στα Ματογιάννα της Μυκόνου εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τον υπουργό Μετανάστευσης & Ασύλου.

Μηταράκης Μύκονος: Μίνι απόδραση στη Μύκονο για τον Νότη Μηταράκη, τον οποίο εντόπισε η κάμερα η του Mykonos Live TV να κάνει τη βόλτα του στα Ματογιάννια. Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής βρέθηκε στη Μύκονο με την σύζυγό του και φιλικό τους ζευγάρι για ολιγοήμερες διακοπές, τις προηγούμενες ημέρες (το βίντεο του Mykonos Live TV ανέβηκε στο διαδίκτυο χθες). Η κάμερα εντόπισε τον Νότη Μηταράκη με την παρέα του ενώ έκαναν τη βόλτα τους στα γραφικά σοκάκια στα Ματογιάννια.

Η Μαρία Δουρίδα- Μηταράκη είναι συνέχεια στο πλευρό του Νοτη Μηταράκη και τον βοηθάει στο δύσκολο έργο του. Είναι, θα μπορούσε να πει κανείς ο αφανής ήρωας της πολιτικής καριέρας του. Σπούδασε Φυσικοθεραπεία στην Αθήνα και στο Λονδίνο ενώ είναι συγγραφέας παιδικών βιβλίων. Έχουν μία κόρη την Ελισάβετ.

Ο Νότης Μηταράκης είχε μιλήσει παλαιότερα για τη σύζυγό του και την απόφασή της να παρατήσει τη δουλειά της στο Λονδίνο για να τον ακολουθήσει στην Ελλάδα. «Με αγαπάει πάρα πολύ και την αγαπάω πάρα πολύ κι εγώ» είπε ο κ. Μηταράκης, χαρακτηρίζοντας τη σύζυγό του «μεγάλη δύναμη» στη ζωή του. Όπως αποκάλυψε ήταν μόνιμη καθηγήτρια σε πανεπιστήμιο διδάσκοντας φυσικοθεραπεία και παραιτήθηκε για να γυρίσει μαζί του στην Ελλάδα. «Είμαστε μια ομάδα είμαστε πολύ δεμένοι», τόνισε, σημειώνοντας ότι η πολιτική είναι μια οικογενειακή υπόθεση καθώς δεν μπορείς να απομονώσεις το σπίτι από τη δουλειά.

Δείτε ακόμη

“Θα απελάσουμε τον Μητσοτάκη” – Απάντηση Μηταράκη σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΕΕΡΦΑ για το συλλαλητήριο μεταναστών
Η άγνωστη σχέση Ανδρέα Παπανδρέου και Νότη Μηταράκη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις