Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πολυδερόπουλος “8 λέξεις”: Έτοιμος για την επιστροφή του στην τηλεόραση είναι ο Έλληνας ηθοποιός
LIFESTYLE

Πολυδερόπουλος “8 λέξεις”: Έτοιμος για την επιστροφή του στην τηλεόραση είναι ο Έλληνας ηθοποιός

Πολυδερόπουλος "8 λέξεις": Έτοιμος να επιστρέψει στις επαγγελματικές του δραστηριότητες είναι ο Νίκος Πολυδερόπουλος, καθώς αναμένεται να εισβάλλει στη νέα καθημερινή σειρά του Ανδρέα Γεωργίου.

Πολυδερόπουλος “8 λέξεις”: Αφού γέμισε… τις μπαταρίες του ο Νίκος Πολυδερόπουλος είναι έτοιμος να επιστρέψει στις επαγγελματικές του δραστηριότητες. Ο γνωστός ηθοποιός από την Πάτρα, που πέρασε όλους τους μήνες της καραντίνας στη Γαύδο απολαμβάνοντας την ηρεμία του νησιού, γύρισε στην πρωτεύουσα για να ξεκινήσει τα γυρίσματα. Τον Έλληνα ηθοποιό πρόκειται να τον δούμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ “8 Λέξεις”, καθώς είναι μια από τις νέες προσθήκες που έκανε ο σκηνοθέτης και παραγωγός Ανδρέας Γεωργίου. Πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Πολυδερόπουλος δημοσίευσε δυο φωτογραφίες του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram στις οποίες φαίνεται να απολαμβάνει τον ήλιο και έγραψε στη λεζάντα: “Μια χαλαρή βουτιά κι από αύριο… έχει ο καιρός γυρίσματα. #8λέξεις #newbeginnings”.

Από κει και πέρα να αναφέρουμε ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου υποδέχθηκαν τις προηγούμενες μέρες όλους τους βασικούς συντελεστές των “8 λέξεων” για την επανέναρξη των γυρισμάτων στη Λευκωσία. Τηρήθηκαν πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ενώ τα γυρίσματα θα συνεχιστούν χωρίς διακοπή όλο το καλοκαίρι, ενώ μέσα στον Αύγουστο μια μεγάλη ομάδα από τους συντελεστές θα ταξιδέψει από την Κύπρο στην Αθήνα και από εκεί στην Κέρκυρα.

  

Δείτε ακόμη

Ζουν τον έρωτά τους Μπέλλος – Μπέη (pic)
“Εγώ την έδιωξα. Ταξίδια πηγαίναμε, αλλά ήθελε κι άλλα” – Ο Μάρκου αδειάζει κανονικά τη Τζούλια Νόβα
Η Ειρήνη Καζαριάν προκαλεί… καύσωνα! (pics)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις