Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δημήτρης Μπέλλος – Μαρία Μπέη: Το αγαπημένο ζευγάρι του MasterChef ζει τον έρωτά του
LIFESTYLE

Δημήτρης Μπέλλος – Μαρία Μπέη: Το αγαπημένο ζευγάρι του MasterChef ζει τον έρωτά του

Δημήτρης Μπέλλος - Μαρία Μπέη: Το ζευγάρι σχεδιάζει μαζί τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, ενώ παράλληλα ζει τον έρωτά του.

Δημήτρης Μπέλλος – Μαρία Μπέη: Φουλ ιν λοβ φαίνεται πως είναι ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη και δεν το κρύβουν. Το ερωτευμένο ζευγάρι προγραμματίζει τα πάντα μαζί ακόμα και τα επαγγελματικά σχέδια, ωστόσο πριν μπουν στην κουζίνα και ξεκινήσουν την μαγειρική αποφάσισαν να απολαύσουν λίγο τις πρώτες τους βουτιές με το γνωστό σεφ να ανεβάζει φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και να μας δείχνει πόσο τρυφερός είναι με την αγαπημένη του. Η Μαρία, σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε δηλώσει: “Με τον Δημήτρη είμαστε μαζί από την οντισιόν που γνωριστήκαμε. Το πρώτο βήμα το έκανε ο Δημήτρης! Αυτή τη στιγμή μένουμε σε σπίτι ενός φίλου του Δημήτρη ή σε ξενοδοχεία, δεν έχουμε νοικιάσει ακόμα, πρώτα θα δούμε τι θα γίνει με τις δουλειές”.

Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος εξακολουθούν να είναι ζευγάρι. Γνωρίστηκαν στην κουζίνα του MasterChef και η σχέση τους συνεχίζεται, παρά τις φήμες περί χωρισμού. Όλο αυτό το διάστημα ακούγαμε για την προηγούμενη σχέση του Δημήτρη και τις πιθανότητες επανασύνδεσης, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού η κοινή τους φωτογραφία έφερε και το τέλος στις φήμες για χωρισμό. Δείτε την πρώτη φωτογραφία του ζευγαριού από την παραλία!

Δείτε ακόμη

“Εγώ την έδιωξα. Ταξίδια πηγαίναμε, αλλά ήθελε κι άλλα” – Ο Μάρκου αδειάζει κανονικά τη Τζούλια Νόβα
Η Ειρήνη Καζαριάν προκαλεί… καύσωνα! (pics)
Η γλυκιά φωτογραφία που ανέβασε ο Μητσοτάκης – Για τα γενέθλια της κόρης του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις