Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ειρήνη Καζαριάν μαγιό: Θα πάθεις πλάκα με το καλλίγραμμο κορμί της νικήτριας του GNTM
LIFESTYLE

Ειρήνη Καζαριάν μαγιό: Θα πάθεις πλάκα με το καλλίγραμμο κορμί της νικήτριας του GNTM

Ειρήνη Καζαριάν μαγιό: Η νικήτρια του GNTM πήρε την αδελφή της και την παρέα της και πήγαν στο Κρανίδι για να ξεσκάσουν.

Ειρήνη Καζαριάν μαγιό: Μια μικρή απόδραση στο Κρανίδι αποφάσισε να κάνει η Ειρήνη Καζαριάν μαζί με την αδελφή της Μαρία αλλά και με εκλεκτή παρέα. Οι δύο αδελφές οι οποίες είναι φαν των social media δεν σταματούν να ενημερώνουν το κοινό τους για το πως περνάνε το καλοκαίρι τους. Πιο συγκεκριμένα η πρώτη νικήτρια του GNTM ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και τα like έπεσαν… βροχή καθώς φορούσε ένα αποκαλυπτικό χρυσό μαγιό και πόζαρε τόσο μέσα στο σκάφος όσο και μπροστά από έναν πέτρινο τοίχο αναδεικνύοντας έτσι το κορμί της και τις τέλειες αναλογίες της.

Η Ειρήνη Καζαριάν είναι το μοντέλο που είδαμε να κατακτά επάξια τον τίτλο του Τοπ Μόντελ στον περσινό διαγωνισμό ομορφιάς Greece’s Next Top Model. H κοπέλα από την Αρμενία έχει τα πιο απίστευτα μάτια και εξίσου τρομερό κορμί. Έχει σίγουρα ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα, με εκπληκτικές αναλογίες. Η όμορφη Ειρήνη από τα 12 της ήθελε να γίνει μοντέλο, ωστόσο, πέρασαν εννέα χρόνια για να αποφασίσει να χτυπήσει την πόρτα ενός πρακτορείου.

   

Δείτε ακόμη

Η γλυκιά φωτογραφία που ανέβασε ο Μητσοτάκης – Για τα γενέθλια της κόρης του
Μαλλιά κουβάρια έγιναν Ξιαρχό και Σνικ
Η Τσιμτσιλή ποζάρει με μαγιό και μας δείχνει πόσο sexy είναι! (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις