Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τάσος Ξιαρχό – Σνικ: Ο άγνωστος τσακωμός τους
LIFESTYLE

Τάσος Ξιαρχό – Σνικ: Ο άγνωστος τσακωμός τους

Τάσος Ξιαρχό - Σνικ: Ποιος ήταν ο λόγος που δημιούργησε την κόντρα του χορογράφου και του γνωστού τράπερ.

 Τάσος Ξιαρχό – Σνικ: O Τάσος Ξιαρχό μίλησε ανοιχτά για την κόντρα του με τον SNIK. Ο γνωστός χορογράφος και διαγωνιζόμενος στο J2US βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και μεταξύ άλλων μίλησε για την κόντρα του με τον SNIK, ενώ εξήγησε τον λόγο που δεν μιλάνε.

Ο Τάσος Ξιαρχο μεταξύ άλλων τόνισε, «πέρασα στην αρχή της καριέρας μου πολύ δύσκολα γιατί είμαι μινιόν, αδύνατος και κοντούλης, δεν με έπαιρναν στις δουλειές. Δουλεύω από τα 17 μου και είμαι 28, δηλαδή 11 χρόνια αυτό το πράγμα, είναι η ζωή μου. Μιλάω πολύ αυστηρά σε αυτό».

https://www.instagram.com/p/B1PGFN1I-Pr/?utm_source=ig_embed

 Τάσος Ξιαρχό – Σνικ: Τι λέει για τον Σνικ

Όσον αφορά την κόντρα του με τον SNIK, ο Τάσος Ξιαρχό είπε χαρακτηριστικά. «Με πήραν τηλέφωνο τρεις μέρες πριν τα βραβεία MAD και μου ζήτησαν να κάνουμε μια χορογραφία με την Τάμτα. Έγινε γνωστό, άρχισε να γίνεται χαμός με τα βιντεάκια στο instagram, χιλιάδες κόσμος και λέμε πάμε για video clip και θα βασιστούμε στη χορογραφία. Φτιάχνω τη χορογραφία, σκέφτομαι όλο πως θα γίνει και βλέπω ένα αποτέλεσμα που έχουν κόψει τα μισά και παίζουν όπως τα κλασσικά video clip και λέω «όχι πάλι το ίδιο». Mου στέλνει η εταιρεία μήνυμα και μου λέει, «θα προωθήσεις το clip;». Λέω «γιατί να προωθήσω κάτι που δεν προωθεί τη δουλειά μου. Ή πληρώστε με για να το κάνω ή να είναι κάτι που θα χαίρομαι να διαφημίσω».

 Τάσος Ξιαρχό – Σνικ: «Έμαθα ότι ο Σνικ με έβρισε»

«Εκεί ήταν που έμαθα ότι ο Snik με έβρισε λίγο στην εταιρεία και είπε «ποιος νομίζει ότι είναι αυτός» γιατί ανέβασα ότι στην Ελλάδα οι σκηνοθέτες έχουν μάθει να μη δείχνουν το χορό αλλά άλλα πράγματα όπως σωματικά μέλη κτλ. Έκραξα πολύ άσχημα τον σκηνοθέτη γιατί όσα και να πει ο καλλιτέχνης, ο σκηνοθέτης είναι αυτός που ξεκινάει το project και το τελειώνει. Ήταν κοινή απόφαση να κοπεί το πρότζεκτ, συνδυασμός» αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Δείτε τι είπε στη Σίσσυ Χριστίδου

Δείτε ακόμη

Η Τσιμτσιλή ποζάρει με μαγιό και μας δείχνει πόσο sexy είναι! (vid)
Απόδραση στο Πόρτο Χέλι η Σπυροπούλου!
Η ανανεωμένη κριτική επιτροπή του GNTM3 ποζάρει για πρώτη φορά μαζί!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις