Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παπουτσάκη γιος: Περήφανη για το μεγάλο της παιδί είναι η Ελληνίδα ηθοποιός
LIFESTYLE

Παπουτσάκη γιος: Περήφανη για το μεγάλο της παιδί είναι η Ελληνίδα ηθοποιός

Παπουτσάκη γιος: Η Ελληνίδα ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram το λόγο που ο πρωτότοκος γιος της την έκανε περήφανη.

Παπουτσάκη γιος: Μπορεί η Κατερίνα Παπουτσάκη να έχει καταφέρει να χτίσει ένα σπουδαίο όνομα στο χώρο της υποκριτικής και να έχει συνεργαστεί με σημαντικούς ανθρώπους, ωστόσο το μεγαλύτερο επίτευγμα της είναι η απόκτηση των δύο παιδιών της. Η Ελληνίδα ηθοποιός είναι μητέρα δύο αγοριών, του Μάξιμου και του Κίμωνα, οι οποίοι αποτελούν τον καρπό του έρωτά της με τον Παναγιώτη Πιλαφά, ωστόσο πριν μερικές ώρες, η Κατερίνα Παπουτσάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram το λόγο που ο πρωτότοκος γιος της την έκανε περήφανη. Ο μικρός Μάξιμος λοιπόν φαίνεται πως έχει μια αδυναμία στην μουσική, αφού κατάφερε να πάρει αριστείο στην ηλικία των επτά ετών.

Η γνωστή ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξη τής είχε αναφερθεί και στην σειρά που θα πρωταγωνιστήσει

“Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτή τη σειρά. Μέσα σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση, νιώθω τυχερή που αυτή την περίοδο έχω δουλειά. Είναι ένα αρκετά καλογραμμένο σενάριο. Είμαι περήφανη. Θα είναι μία κωμωδία εποχής. Θα βλέπουμε την ιστορία της Ελλάδας από τα μάτια ενός παιδιού. Εγώ θα κάνω μία μοδίστρα, η οποία είναι μία τρυφερή μαμά. Έχει στοιχεία της συντηρητικής γυναίκας του τότε, αλλά ταυτόχρονα υπάρχει μια προοδευτική ματιά. Θα είμαι μαζί με τον Ηλία Μελέτη, ο οποίος είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Δείτε ακόμη
Ξεκινάει τα γυρίσματα για τις “8 λέξεις” ο Νίκος Πολυδερόπουλος
Ζουν τον έρωτά τους Μπέλλος – Μπέη (pic)
“Εγώ την έδιωξα. Ταξίδια πηγαίναμε, αλλά ήθελε κι άλλα” – Ο Μάρκου αδειάζει κανονικά τη Τζούλια Νόβα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις