Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τotal black σύνολο: η μινιμαλιστική κομψότητα στα καλύτερά της
LIFESTYLE

Τotal black σύνολο: η μινιμαλιστική κομψότητα στα καλύτερά της

Τotal black σύνολο: η Έφη Αχτσιόγλου έδειξε πως το ολοκληρωτικό μαύρο χρώμα μπορεί να γίνει εξαιρετικά ενδιαφέρον

Τotal black σύνολο: Η Έφη Αχτσιόγλου διαθέτει καλό γούστο και ένα πολύ προσεγμένο τρόπο ντυσίματος, ο οποίος λιτά και απέρριτα οδηγεί σε κομψά και μινιμαλιστικά look τα οποία την κολακεύουν. Προτιμά τις μονοχρωμίες όπως τα φορέματα σε λευκό, μαύρο και μπλε αποχρώσεις ενώ αναβαθμίζει με σωστό τρόπο το office look με ένα ζευγάρι αξιόλογες γόβες ή ένα ενδιαφέρον τοπ που σπάει τη μονοτονία του business ύφους.

Έχουμε μιλήσει και παλαιότερα για τις εμφανίσεις της 35χρονης βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ όμως αυτή τη φορά θα το κάνουμε διότι η Έφη Αχτσιόγλου έκανε ένα πολύ ασφαλές σύνολο, το total black, να δείχνει υπέροχο και μάλιστα χωρίς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο. Σαφέστατα και την βοηθάει η σιλουέτα της στο να αναδείξει τα ρούχα όμως η φινέτσα είναι ένα επίσης ισχυρό πλεονέκτημα το οποίο και διαθέτει.

 

γράφει η Έλενα Φάκου

Το total black σύνολο της Έφης Αχτσιόγλου: πέδιλα, denim και halterneck τοπ

 

Η πρώην Υπουργός λοιπόν, βρέθηκε το Σάββατο 27 Ιουνίου στη συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής για την ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ και φόρεσε μαύρο denim παντελόνι, μαύρο αμάνικο τοπ με λαιμόκοψη τύπου halterneck και ψηλά μαύρο πέδιλα με λουράκια, ενώ ολοκλήρωσε το look με πολύ κομψά αξεσουάρ: ένα ρολόι και διακριτικά κοσμήματα αποδεικνύοντας πως το total black δεν είναι κλισέ αρκεί να επιλέξει κανείς τα κατάλληλα κομμάτια για να το κάνει να έχει ενδιαφέρον.

 

Πάρα πολλές γυναίκες προτιμούν την σιγουριά του μαύρου χρώματος και το φορούν από την κορυφή ως τα νύχια. Πρόκειται για την απόχρωση με τις μεγαλύτερες fan οι οποίες ορκίζονται στο όνομά του και έχουν ντουλάπες γεμάτες μαύρα ρούχα τα οποία όμως και μπορούν να ξεχωρίσουν με την πρώτη ματιά.Η αλήθεια είναι πως σκέφτονται σωστά και ότι το μαύρο χρώμα δύσκολα θα τις προδώσει. Μάλιστα το πιο ‘σωτήριο’ ρούχο στη γυναικεία γκαρνταρόμπα έχει ανακηρυχθεί το ‘μικρό μαύρο φόρεμα’ ή αλλιώς ‘little black dress’ και η πλειοψηφία των γυναικών το επιλέγει όταν στην ντουλάπα της πανικοβάλλεται ότι δεν έχει τι ( άλλο ) να φορέσει. Οι γυναίκες δε που αγαπούν και επιμένουν στο μαύρο χρώμα δεν το αλλάζουν με τίποτα και υπάρχει και σχετική φράση η οποία λέει ότι «θα σταματήσω να φορέσω μαύρο όταν εφευρεθεί ένα πιο σκούρο χρώμα».

 

Δείτε ακόμη

Αν ψάχνεις το επόμενό σου καπέλο, κοίταξε αυτό το αριστούργημα που φοράει η Τάμτα
Aυτά τα τρία χρώματα στο μανικιούρ είναι ταυτόχρονα διαχρονικά και μοντέρνα
Tρία λάθη που οι κομψές γυναίκες αποφεύγουν στην παραλία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις