Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μπίλι Έλις ινστα: Το μαζικό unfollow που θα συζητηθεί
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπίλι Έλις ινστα: Το μαζικό unfollow που θα συζητηθεί

Μπίλι Έλις ινστα: Μυστήριο με κίνηση της Μπίλι Έλις στο Instagram. Αυτή τη στιγμή στον λογαριασμό της η 18χρονη σταρ δεν ακολουθεί κανέναν στο Instagram.

Μπίλι Έλις ινστα: Σε μία ανεξήγητη -μέχρι στιγμής- κίνηση προχώρησε η Billie Eilish στο InstagramΟι φαν τις έμειναν να κοιτούν το λογαριασμό της γνωστής τραγουδίστριας παγωμένοι και μπερδεμένοι. Έκανε μαζικό unfollow. Πλέον, στον λογαριασμό της στο Instagram η 18χρονη σταρ δεν ακολουθεί κανέναν, κίνηση για την οποία δεν έχει δώσει δημόσια κάποια εξήγηση μέχρι στιγμής. Κάποιοι υποπτεύθηκαν ότι μπορεί ο λογαριασμός της να έπεσε θύμα χάκερ, άλλοι ότι ίσως ακολούθησε τα βήματα άλλων σταρ -όπως η Beyonce και η Adele- οι οποίες δεν ακολουθούν κανέναν στο Instagram.

Όμως, κάποιοι από τους φαν της Billie Eilish ανέφεραν στα social media ότι πριν από αυτή την κίνηση είχε κάνει ένα Instagram Story, το οποίο πλέον έχει διαγράψει. Σύμφωνα με χρήστες του Twitter, η 18χρονη φέρεται να έγραψε «Αν ακολουθώ αυτόν που σας κακοποίησε, στείλτε μου μήνυμα και θα τον κάνω unfollow. Σας υποστηρίζω».

Μπίλι Έλις ινστα: Καμία επίσημη ανακοίνωση για τα unfollow

Ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί από την ίδια- ή τους εκπροσώπους της- αν πράγματι πόσταρε αυτό το μήνυμα, σημειώνει το Elle. Εκτιμάται ότι η Billie Eilish έκανε unfollow 600 λογαριασμούς. Ανάμεσά τους και εκείνον του αδελφού και συνεργάτη της, Φινέας Ο’ Κόνελ. Το τελευταίο διάστημα η 18χρονη ήταν ιδιαίτερα δραστήρια στα social media. Εξέφραζε τη στήριξή της για το κίνημα Black Lives Matter με διαδοχικές αναρτήσεις, μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Δείτε ακόμη

Βέρα Γουάνγκ: Στα 70 παραμένει αγέραστη και ρίχνει το Instagram
Στη νέα ταινία του Πάρι Κασιδόκωστα ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ
Η Κρίσι Τέιγκεν έβγαλε τα εμφυτεύματα στήθους

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις