Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Κρίσι Τέιγκεν επέμβαση: Το διάσημο μοντέλο μετά την αφαίρεση στήθους
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κρίσι Τέιγκεν επέμβαση: Το διάσημο μοντέλο μετά την αφαίρεση στήθους

Κρίσι Τέιγκεν επέμβαση: Το διάσημο μοντέλο έβγαλε τα εμφυτεύματα στήθους και μοιράζεται με περηφάνια το αποτέλεσμα με τους θαυμαστές της στο διαδίκτυο.

Κρίσι Τέιγκεν επέμβαση: Τα αποτελέσματα της πρόσφατης χειρουργικής επέμβασης για την αφαίρεση των μοσχευμάτων στήθους παρουσίασε με περηφάνια η Κρίσι Τέιγκεν, σε βίντεό της. Το διάσημο μοντέλο πριν από μερικές ημέρες είχε ανακοινώσει μέσω των λογαριασμών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού λόγω μιας επέμβασης στην οποία επρόκειτο να υποβληθεί, με αποτέλεσμα οι φαν της να τρομάξουν. Ωστόσο, αργότερα, τους καθησύχασε ενημερώνοντάς τους πως θα έβγαζε τα εμφυτεύματα σιλικόνης για να μπορεί πλέον να ξαπλώνει άνετα, μπρούμυτα.

Χθες, λοιπόν, θέλοντας να ηρεμήσει και να ενημερώσει τους 30,4 εκατομμύρια οπαδούς της στο Instagram, η Κρίσι Τέιγκεν αποκάλυψε πως η ανάρρωσή της πηγαίνει «πολύ καλά» και μάλιστα δεν δίστασε να δείξει στον κόσμο το νέο της στήθος. Σε απάντηση σχετικά με την εγχείρηση και το πώς αναρρώνει, το γνωστό μοντέλο είπε πως όντως ήταν πολύ «σιωπηλή» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ημέρες και πως «απόλαυσε τον χρόνο» με τα παιδιά της. «Διασκεδάζουμε τόσο πολύ στο σπίτι, κάνουμε πάρτι με τσάι και φτιάχνου α αποτελέσματα της επέμβασης – Η Κρίσι Τέιγκεν αποκαλύπτει το νέο της στήθος

Κρίσι Τέιγκεν επέμβαση: Γιατί έβγαλε τα εμφυτεύματα

Σε ένα άλλο βίντεο, η Κρίσι Τέιγκεν εμφανίζεται με ένα μαύρο μπλουζάκι, το οποίο και κατεβάζει για να δείξει τις ουλές από την επέμβαση. «Νιώθω καλά, οπότε μην ανησυχείτε για μένα. Και να το νέο μου στήθος« αστειεύτηκε τραβώντας βίντεο τον εαυτό της από διάφορες γωνίες. Το γνωστό μοντέλο ήταν περίπου 20 χρονών όταν έβαλε εμφυτεύματα στήθους. Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Glamour είχε δηλώσει: «Ήταν περισσότερο για φωτογραφήσεις με μαγιό. Σκέφτηκα πως αν ήθελα να ποζάρω ξαπλωμένη ανάσκελα, δεν θα ήθελα να κρέμονται, αλλά να είναι στητά». Τώρα όμως το γνωστό μοντέλο αποφάσισε να υποβληθεί σε εγχείρηση αποκαλύπτοντας πως κράτησε το ίδιο μέγεθος στήθους, αλλά με μερικές προσαρμογές. Συγκεκριμένα, όπως εξήγησε: «Ειλικρινά, κράτησα το ίδιο μέγεθος. Απλά έβγαλα τα εμφυτεύματα για να είναι πιο στρογγυλά».

View this post on Instagram

picnic dinner!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Δείτε ακόμη

Ο Μελέτης παίρνει μια καθοριστική απόφαση για τις ζωές όλων
Η Burberry όρισε ημερομηνία για το επόμενο show της – Πότε θα είναι
Ο Τομ Κρουζ μετατρέπει στρατιωτική βάση σε «Επικίνδυνη Αποστολή»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις